STOP THE PRESS!

BEAUTY AND THE BEAST – KAUNOTAR JA HIRVIÖ -KILPAILU

Rakastettu tarina herää valkokankailla eloon ennennäkemättömällä tavalla uudessa Kaunotar ja Hirviö -live-actionelokuvassa.

Beauty and the Beast – Kaunotar ja Hirviö kertoo terävästä, kauniista ja itsenäisestä nuoresta naisesta Bellestä, jonka Hirviö ottaa vangikseen linnaansa. Vaikka onkin peloissaan, Belle ystävystyy linnan lumotun palvelusväen kanssa ja oppii näkemään Hirviön kauhistuttavan ulkonäön alla piilevän hyväsydämisen prinssin.

Elokuvan pääosissa nähdään Emma Watson Bellenä, Dan Stevens Hirviönä ja Luke Evans Gastonina – komeana, mutta pinnallisena kyläläisenä, joka kosiskelee Belleä. Kevin Kline on Maurice – Bellen isä, Josh Gad on Le Fou – Gastonin apuri, Ewan McGregor on Lumière – kynttilänjalka. Stanley Tucci on Maestro Cadenza – cembalo, Gugu Mbatha-Raw on Plumette – pölyhuiska, Audra McDonald Madame De Garderobe – vaatekaappi. Nathan Mack on teekuppi Kippo. Ian McKellen on Könni – kello ja Emma Thompson teepannu Rouva Pannu.

”BEAUTY AND THE BEAST – KAUNOTAR JA HIRVIÖ” ELOKUVATEATTEREISSA 17.3.!

smackthejack.net yhdessä Walt Disney Studios Motion Pictures Finlandin kanssa järjestävät Beauty and the Beast – Kaunotar ja hirviö -kilpailun, jossa kaikkien oikein vastanneiden kesken arvotaan kaksi Beauty and the Beast – Kaunotar ja hirviö -settiä, jotka sisältävät kauniin muistikirjan ja peilin. Viimeinen vastauspäivä on 24.3.2017.

Kysymys (vaihtuu perjantaisin)
Mistä televisiosarjasta on tullut tunnetuksi hirviötä esittävä Dan Stevens?

Huom! smackthejack ei myy, eikä luovuta vastaajien tietoja kolmannelle osapuolelle suoramarkkinointiin tai muihin kaupallisiin tarkoituksiin. Voittajien tietoja käytetään vain postitusta varten. Muiden tiedot poistetaan tietokannasta välittömästi kilpailun päätyttyä. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti, mikäli sähköpostiosoite on ilmoitettu.Linkittäminen suoraan kilpailusivulle ilman smackthejackin lupaa kielletty. Lisäksi vastausten jakaminen sivustoilla kielletty vastausten hylkäämisen uhalla. Smackthejack pidättää oikeuden muuttaa kysymyksiä kesken viikon. Katso käyttöehdot täältä