STOP THE PRESS!

BRIDGET JONES’S BABY -KILPAILU

Oscar®-palkitut* Renée Zellweger ja Colin Firth saavat seurakseen Patrick Dempseyn maailman rakastetuimman sinkkusaagan kaivatussa seuraavassa osassa. Nelikymppinen Bridget on jälleen yksin erottuaan Mark Darcysta (Firth) ja päättää keskittyä työhönsä ja vanhoihin ja uusiin ystäviin. Hänen elämänsä saa kuitenkin uuden käänteen, kun hän tapaa Jack-nimisen häikäisevän amerikkalaisen (Dempsey) – ihailijan, joka on kaikessa Darcyn vastakohta. Yllättävien käänteiden seurauksena Bridget huomaa olevansa raskaana, mutta asiassa on yksi pulma: hän voi olla vain 50-prosenttisen varma lapsen isästä.

”BRIDGET JONES’S BABY” MYYNNISSÄ DVD:NÄ JA BLU-RAY:NA 6.2.!

smackthejack.net yhdessä Universal Sony Pictures Home Entertainmentin kanssa järjestävät Bridget Jones’s Baby-kilpailun, jossa kaikkien oikein vastanneiden kesken arvotaan viisi Bridget Jones’s Baby– blu-rayta. Viimeinen vastauspäivä on 20.2.2017.

Kysymys (vaihtuu perjantaisin)
Minä vuonna julkaistiin ensimmäinen Bridget Jones -romaani Suomessa?

Huom! smackthejack ei myy, eikä luovuta vastaajien tietoja kolmannelle osapuolelle suoramarkkinointiin tai muihin kaupallisiin tarkoituksiin. Voittajien tietoja käytetään vain postitusta varten. Muiden tiedot poistetaan tietokannasta välittömästi kilpailun päätyttyä. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti, mikäli sähköpostiosoite on ilmoitettu.Linkittäminen suoraan kilpailusivulle ilman smackthejackin lupaa kielletty. Lisäksi vastausten jakaminen sivustoilla kielletty vastausten hylkäämisen uhalla. Smackthejack pidättää oikeuden muuttaa kysymyksiä kesken viikon. Katso käyttöehdot täältä

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Aihe
BRIDGET JONES'S BABY -KILPAILU

Vastaus (pakollinen)