STOP THE PRESS!

EPUT -ELOKUVA -KILPAILU

EPUT on elokuva suomirockin jättiläisestä, jonka musiikin tuntee jokainen, mutta tarinat biisien takaa vain harva. Elokuva kuljettaa katsojan bändin historian läpi alkaen jo lapsuusvuosista. Eput päästävät katsojan elokuvan kautta paikkoihin, minne kameroilla ei ole aiemmin ollut asiaa ja avaavat historiaansa avoimesti, myös sen vaikeita aiheita. EPUT ei ole vain fanielokuva bändistä. Se on myös koskettava kuvaus veljeydestä, kun kaksi hyvin erilaista veljestä yrittää mahtua samaan bändiin. Ennen kaikkea se on kuvaus intohimoisesta halusta soittaa, soittamisen vimmasta, joka alkumetreillä voitti soittotaidotkin.

”EPUT -ELOKUVA” MYYNNISSÄ DVD:NÄ JA BLU-RAY:NA 6.3.2017!

smackthejack.net yhdessä SF Studiosin kanssa järjestävät Eput -elokuva -kilpailun, jossa kaikkien oikein vastanneiden kesken arvotaan kaksi DVD:tä ja kaksi blu-ray:ta Eput -elokuvaa. Viimeinen vastauspäivä on 17.3.2017.

Kysymys: (kysymys vaihtuu perjantaisin. HUOM! Lisää vastauksen mukaan haluatko voittaa DVD:n ja Blu-ray:n)
Minä vuonna julkaistiin Eppujen levy Kahdeksas ihme ?

Huom! smackthejack ei myy, eikä luovuta vastaajien tietoja kolmannelle osapuolelle suoramarkkinointiin tai muihin kaupallisiin tarkoituksiin. Voittajien tietoja käytetään vain postitusta varten. Muiden tiedot poistetaan tietokannasta välittömästi kilpailun päätyttyä. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti, mikäli sähköpostiosoite on ilmoitettu.Linkittäminen suoraan kilpailusivulle ilman smackthejackin lupaa kielletty. Lisäksi vastausten jakaminen sivustoilla kielletty vastausten hylkäämisen uhalla. Smackthejack pidättää oikeuden muuttaa kysymyksiä kesken viikon. Katso käyttöehdot täältä