STOP THE PRESS!

LA LA LAND -KILPAILU

La La LandHere is for the fools who dream.

La La Landissa lupaava näyttelijä Mia kohtaa jazzpianisti Sebastianin autojonossa, ja vähitellen heidän välilleen kehkeytyy suhde, joka saa koko Los Angelesin laulamaan ja tanssimaan. Vaan voiko Mian ja Sebastianin rakkaus voittaa heidän suuren kunnianhimonsa? Onko palavalle rakkaudelle ylipäätään sijaa, kun ihminen yrittää lyödä itsensä läpi Hollywoodissa? La La Land on sekä perinteinen että moderni ja jättää laulun sydämeesi ja hymyn huulillesi.

”LA LA LAND” MYYNNISSÄ DVD:NÄ JA BLU-RAY:NA 9.6.2017!

smackthejack.net yhdessä Nordisk Filmin kanssa järjestävät La La Land -kilpailun, jossa kaikkien oikein vastanneiden kesken arvotaan neljä La La Land -elokuvaa valinnaisesti joko dvd:nä tai blu-rayna. Viimeinen vastauspäivä on 21.6.2017.

Kysymys: (kysymys vaihtuu perjantaisin. Huom! Liitä vastaukseen mukaan myös haluatko voittaa dvd:n vai blu-rayn)
Mistä kategorioista ”La La Land” -elokuva voitti Oscar-palkinnon?

Huom! smackthejack ei myy, eikä luovuta vastaajien tietoja kolmannelle osapuolelle suoramarkkinointiin tai muihin kaupallisiin tarkoituksiin. Voittajien tietoja käytetään vain postitusta varten. Muiden tiedot poistetaan tietokannasta välittömästi kilpailun päätyttyä. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti, mikäli sähköpostiosoite on ilmoitettu.Linkittäminen suoraan kilpailusivulle ilman smackthejackin lupaa kielletty. Lisäksi vastausten jakaminen sivustoilla kielletty vastausten hylkäämisen uhalla. Smackthejack pidättää oikeuden muuttaa kysymyksiä kesken viikon. Katso käyttöehdot täältä