STOP THE PRESS!

LUOKKAKOKOUS 2 -POLTTARIT -KILPAILU

Niklas on aloittanut kuntoilun tai ainakin kuntoilusta somettamisen selvitäkseen lähestyvästä keski-ikäistymisestä ja avioliittohuolistaan. Antti on kerännyt rohkeutta avioeron jälkeen ja aikoo palata deittailun maailmaan. Tuomaksen ura muusikkona on laskussa, mutta häävalmistelut Leilan kanssa ovat täydessä vauhdissa. Niklas ja Antti päättävät järjestää Tuomakselle kaikkien aikojen polttarit, mutta mutkia tulee matkaan ja pojat joutuvatkin lähtemään vanhan luokkakaverinsa hautajaisiin. Pääseekö Antti treffeille? Pystyykö Niklas pelastamaan avioliittonsa Jaanan kanssa? Entä pääsevätkö Tuomas ja Leila naimisiin? On aika lähteä reissuun, eikä kommelluksilta vältytä tälläkään kertaa.

”LUOKKAKOKOUS 2 – POLTTARIT” MYYNNISSÄ DVD:NÄ JA BLU-RAY:NA 19.4.!

smackthejack.net yhdessä Nordisk Filmin kanssa järjestävät Luokkakokous 2 – Polttarit -kilpailun, jossa kaikkien oikein vastanneiden kesken arvotaan kaksi Luokkakokous 2 – Polttarit blu-rayta ja dvd:tä. Viimeinen vastauspäivä on 7.5.2017.

Kysymys (vaihtuu perjantaisin. Merkitse vastaukseen mukaan myös haluatko voittaa DVD:n vai Blu-rayn)
Kuka on ohjannut elokuvan Luokkakokous 2 – Polttarit?

Huom! smackthejack ei myy, eikä luovuta vastaajien tietoja kolmannelle osapuolelle suoramarkkinointiin tai muihin kaupallisiin tarkoituksiin. Voittajien tietoja käytetään vain postitusta varten. Muiden tiedot poistetaan tietokannasta välittömästi kilpailun päätyttyä. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti, mikäli sähköpostiosoite on ilmoitettu.Linkittäminen suoraan kilpailusivulle ilman smackthejackin lupaa kielletty. Lisäksi vastausten jakaminen sivustoilla kielletty vastausten hylkäämisen uhalla. Smackthejack pidättää oikeuden muuttaa kysymyksiä kesken viikon. Katso käyttöehdot täältä