STOP THE PRESS!

MARKKU PÖLÖNEN -KILPAILU

 

 

 

 

 

 

 

Markku Pölönen on elokuvaohjaaja ja -käsikirjoittaja. Hänen elokuvat edustavat useasti suomalaista romantisoitua maalaismenneisyyttä ja kertovat miehen roolin muutoksesta. Näitä ovat alle tunnin mittainen Onnen maa sekä pitkät elokuvat Kivenpyörittäjän kylä, Kuningasjätkä ja Koirankynnen leikkaaja. Hänen kotiseutunsa Pohjois-Karjala toimii tapahtumapaikkana elokuvan Lieksa! sukutarinalle. Pölönen on ohjannut myös kaksi komediaa, joista Emmauksen tiellä itseironisoi hänen elokuviensa perusasetelmia sekä ralliautoilusta kertova Ralliraita. Pölönen on ohjannut myös yleisömenestykseen yltäneen elokuvan Badding.
(Lähde: Wikipedia)

MARKKU PÖLÖSEN ELOKUVATUOTANTO JA KARJALAN KUNNAILLA -TV-SARJA MYYNNISSÄ DVD-JULKAISUINA NYT!

smackthejack.net järjestää yhdessä VL Median kanssa Markku Pölönen -kilpailun, jossa kaikkien oikein vastanneiden kesken arvotaan kaksi settiä Markku Pölösen tuotantoa, jotka sisältävät kaikki elokuvat. Viimeinen vastauspäivä on 15.4.2017.

Kysymys (vaihtuu perjantaisin)
Kenen romaaniin perustuu elokuva Koirankynnen leikkaaja?

Huom! smackthejack ei myy, eikä luovuta vastaajien tietoja kolmannelle osapuolelle suoramarkkinointiin tai muihin kaupallisiin tarkoituksiin. Voittajien tietoja käytetään vain postitusta varten. Muiden tiedot poistetaan tietokannasta välittömästi kilpailun päätyttyä. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti, mikäli sähköpostiosoite on ilmoitettu.Linkittäminen suoraan kilpailusivulle ilman smackthejackin lupaa kielletty. Lisäksi vastausten jakaminen sivustoilla kielletty vastausten hylkäämisen uhalla. Smackthejack pidättää oikeuden muuttaa kysymyksiä kesken viikon. Katso käyttöehdot täältä

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Aihe
MARKKU PÖLÖNEN -KILPAILU

Vastaus (pakollinen)