STOP THE PRESS!

Supersankari Rendel valloitti Tampereen

RendelMikkeliläisen Jesse Haajan kehittämä supersankari Rendel hämmensi lauantaina Tampereella. Hahmon saattoi bongata kulkemassa Hämeenkadun tuntumassa Keskustorilla. Rendel osoitti huolenpitonsa kaupunkilaisia kohtaan jakamalla 100 kappaleen erikoiserän supersankarikondomeja ilmaiseksi! Kondomien jako osui varsin sopivasti valmistujaispäivälle, jolloin nuorta juhlakanssa oli paljon liikenteessä.

”Nuorten seksivalistus on tärkeää, ja kun kerta supersankari tänne tuotiin, niin tottakai haluamme valistaa tästä tärkeästä asiasta samalla!”, naurahtaa Rendelin joukkorahoituskampanjasta vastaava Emma Ilves.

Oikea syy Tampereelle tuloon on tulevan elokuvan markkinointi ja Rendelin hahmon esittely Tamperelaisille. ”Kaikki eivät ole vielä kuulleet Rendelistä, joten haluamme levittää sanaa tulemalla Rendelin hahmon kanssa potentiaalisten fanien keskuuteen ja tapaamalla heitä kasvotusten. Mielenkiintoista nähdä, kuinka supersankari otetaan vastaan Tampereella,” pohtii Ilves. Ja vastaanotto oli tosiaan positiivinen: lukemattomat selfiet ja yläfemmat Rendelin kanssa kertovat kaupunkilaisten lämpimästä suhtautumisesta naamiosankariin.

Rendeliin uskotaan vahvasti myös elokuva-alan ammattilaisten keskuudessa; parin viikon takainen matka Cannesin elokuvafestivaaleille keräsi positiivista huomiota ja muutama nimekäs lisä tarttui mukaan elokuvan virallisiin tukijoukkoihin, kuten Iron Sky -elokuvan ohjaaja Timo Vuorensola. Tukijoukot valjastettiiin siivittämään Cannesissa käynnistettyä Rendelin joukkorahoituskampanjaa. Kampanja kerää rahaa resursseihin, kuten erikoisefekteihin ja kalustoon, joita toimintakohtaukset ja niiden laadukas toteutus vaativat. Tavoitesumma on huimat 80 000$, jota kasataan tarjoamalla faneille mm. roolia taistelukohtauksessa, osallistumista elokuvan kuvauksiin, ja käsintehtyjä Rendel-figuureita.

Rendel on Suomen ensimmäinen supersankarielokuva jonka on tarkoitus valmistua 2016 vuoden lopulla. Käsikirjoitus ja budjetti ovat jo valmiina, ja kuvaukset käynnistetään syksyllä. Suuriosa kuvauksista järjestetään Tampereella.

Website: www.rendelmovie.com
Facebook: www.facebook.com/rendelproject
Twitter: www.twitter.com/RendelMovie
Instagram: www.instagram.com/rendelmovie