STOP THE PRESS!

Supersankari Rendel valtaa Helsingin kadut torstaina 11.6.

Mikkeliläisen Jesse Haajan kehittämä supersankari Rendel saapuu Helsinkiin torstaina 11.6. Mystinen sankari kiertää keskustassa Aleksanterinkadun läheisyydessä iltapäivällä klo 17 alkaen, joten silmät kannattaa pitää auki keskustan läpi liikkuessa. Tummaan naamioon ja jykevään asuun pukeutunut Rendel on näyttävä ja hieman uhkaavakin ilmestys. Toissaviikolla hahmo otettiin kuitenkin lämpimästi vastaan Tampereen vierailulla.

”Keräsimme paljon hämmästyneitä ja hieman pelokkaitakin katseita, mutta lähes kaikki tulivat rohkeasti tutustumaan supersankariin lähemmin. Rendel kolahti hyvin Tamperelaisiin, vauvasta vaariin. Haleja, yläfemmoja ja selfieitä tuli lukemattomia!”, iloitsee elokuvan joukkorahoituskampanjasta vastaava Emma Ilves. ”Kohta nähdään miten Helsinkiläiset ottavat Rendelin vastaan”, Ilves pohtii.

Helsingin tempaus on osa tulevan elokuvan markkinointia. Rendel on Suomen ensimmäinen supersankarielokuva, jonka on tarkoitus valmistua 2016 vuoden lopulla. Käsikirjoitus ja budjetti ovat jo valmiina ja kuvaukset käynnistetään syksyllä. Elokuvaa kuvataan Tampereella, Mikkelissä ja Helsingissä. Käynnissä on myös joukkorahoituskampanja, jolla kerätään rahaa mm. erikoisefekteihin ja kalustoon, joita haastavat toimintakohtaukset ja niiden laadukas toteutus vaativat.

Website: www.rendelmovie.com
Facebook: www.facebook.com/rendelproject
Twitter: www.twitter.com/RendelMovie
Instagram: www.instagram.com/rendelmovie