STOP THE PRESS!

Helsinkiläinen laulaja-lauluntekijä Irma Agiashvili avaa syksyn Helsingin KOM-ravintolan keikalla to 8.9.

Kuva: Nina Merikallio

Kuva: Nina Merikallio

Keväällä kehuja keränneen Behind Space -albumin julkaissut Irma Agiashvili starttaa syksyn keikat Helsingin KOM-ravintolasta torstaina 8.9. Tuolloin hiljakseltaan keikkaileva singer-songwriter esiintyy intiimisti triona Jenny Lahtisen (koskettimet) ja Roxsy Surowiakin (basso) kanssa. Keikan biisit on valittu Agiashvilin kummaltakin albumilta – ja lisäksi luvassa on uusi biisimaistianen. Konsertin liput tulevat myyntiin tiistaina 16.8.2016.

Keikan alle julkaistaan myös uusi single kovasti hehkutetulta Behind Space -albumilta. Vuorossa on kappale Dear Brother, jota Irma arvelee levyn henkilökohtaisimmaksi kappaleeksi ja jatkaa ”Kirje-muotoon kirjoitetun biisin kirjoittaja on hukassa itsensä kanssa ja kirjoittaa lähimmälle ihmiselleen – veljelleen. Säkeistä paljastuu hyvin nopeasti kirjoittajan ahdinko ja kaipuu johonkin tuttuun ja turvalliseen, jota tekstissä symboloi lempeä sade. Mainittakoon vielä, ettei kirje koskaan lähtenyt eteenpäin.

Instruväliosan teema pyöri päässäni jo kirjoittaessani biisin melodiaa ja hyräilin sitä parhaani mukaan pianisti Harri Taittoselle, joka onnistui toistamaan sen hienosti äänitteelle. Harri myös väritti täydellisesti kappaleen bridget arvoituksellisilla ja kauniilla soinnuillaan.”

Kuuntele Dear Brother tästähttps://open.spotify.com/track/5Q1gxb6qBsLeMJVGtENllZ