STOP THE PRESS!

Veera Marian Sirkkalankadulla-single julkaistaan tänään

Veera Maria

Kuvaaja: Mikko Korvenkari

Sirkkalankadulla -kappale vie aikamatkalle esittäjänsä opiskeluvuosiin. Turun Sirkkalankadulla sijainneen opiskelijakämpän sohvalla pohdittiin kämppiksen kanssa elämää ja tulevaa mahdollisuuksineen. Nuoren ihmisen ilot, surut ja rakkaudet sekä niistä syntyneet valinnat jäävät joskus aikuisenakin mietityttämään. Sirkkalankadulla -biisissä nuorelle, keskeneräiselle itselleen hupsuine sydämineen annetaan anteeksi.

Sampsa Huttusen ohjaamassa biisin videossa mennyttä muistellaan fiftarihenkisesti nuorelle Veera Marialle tärkeissä maisemissa, Turussa. Videon voi katsoa tästä linkistä: https://youtu.be/2fXiH6jXQ9k

Veera Marian toinen albumi Sirkkalankadulla julkaistaan syksyllä. Odotettavissa on levyllinen akustishenkisiä kappaleita, joissa kuljetaan akikaurismäkimäisestä pelkistetystä synkistelystä kevyeen pophassutteluun. Levyn ensimmäinen singleirrotus Sun suu keräsi osakseen myös hieman radiosoittoa.

Siilinjärveläissyntyisen Veera Marian tie on kulkenut Kuopion, Turun, Quebecin ja Lyonin kautta Sipooseen vihreän puutalon ikiteiniksi emännäksi. Naisen chanson-henkiset poplaulelmat ja pohdiskelevat tekstit syntyvät metsissä ja pelloilla samoillessa. Veera Marian debyyttialbumi Minä julkaistiin vuonna 2015. Laulaja-lauluntekijän läsnäoleva ja lämmin live-esiintyminen herkistää kuulijat keikoilla usein kyyneliin asti.

www.veeramaria.com
www.facebook.com/VeeraMariaSinger
twitter.com/VeeraMaria3