STOP THE PRESS!

The Rasmus esittää Rendel-elokuvan tunnuskappaleen

Kuva: Anders Thessing

Syyskuun 22. päivänä ensi-iltansa saavassa kotimaisessa Rendel-elokuvassa kuullaan The Rasmuksen uutta musiikkia. Kappale Wonderman soi elokuvan yhtenä tunnuskappaleena. Wonderman-kappaleen Rendel-aiheinen musiikkivideo julkaistaan syyskuussa.

Jesse Haajan ohjaaman supersankarielokuvan yhtenä tunnuskappaleena kuullaan kotimaisen The Rasmus -rock-yhtyeen uusi kappale Wonderman. Biisin pohjalta kuvataan tällä viikolla Kajaanissa Rendel-aiheinen musiikkivideo autenttisilla elokuvan kuvauspaikoilla. Myös musiikkivideon ohjaajana toimii Jesse Haaja. Wonderman-kappale löytyy The Rasmuksen 6.10.2017 julkaistavalta Dark Matters -albumilta

Haaja on innoissaan The Rasmus -yhteistyöstä: “Parikymmentä vuotta sitten, kun fanitin The Rasmusta paikallisessa Varkauden discossa Rendel-piirustukset repussani, en olisi uskonut että joskus kyseisen bändin musiikkia soi elokuvassani. Enkä todellakaan sitä, että pääsen ohjaamaan sen musiikkivideon.

Kun bändi kuuntelutti minulla Wondermanin ensimmäisen kerran, niin se oli sillä selvä. Sanoma kolahti kovasti – ihan kuin joku olisi kirjoittanut omasta nuoruudestani kappaleen. Idea ja käsikirjoitus syntyivät muistojen ja mielikuvien avulla”, Haaja kertoo.

Wonderman-biisi ja -musiikkivideo julkaistaan Rendelin ensi-iltaviikolla syyskuun lopulla.

Rendel-elokuva perustuu Jesse Haajan luomaan sarjakuvahahmoon, joka elää synkässä tulevaisuuden Suomessa taistellen pahamaineista VALA-rikosjärjestöä vastaan. Elokuvan ensi-ilta Suomessa on 22.9.2017. Some-hitistä elokuvaksi kasvaneella kieroutuneella sankaritarinalla on jo kymmeniä tuhansia seuraajia. Elokuvan trailereita on katsottu verkossa yli kaksikymmentä miljoonaa kertaa.

Rendeliä esittää Kris Gummerus. Elokuvan muissa rooleissa nähdään muun muassa Rami Rusinen, Renne Korppila, Matti Onnismaa, Johnny Vivash, Bianca Bradey, Sheila Shah, Alina Tomnikov, Aake Kalliala sekä Reino Nordin. Elokuvan ovat käsikirjoittaneet Pekka Lehtosaari, Miika J. Norvanto sekä Timo Puustinen, ja sen tuottavat Black Lion Pictures, Frozen Flame Pictures, Bad Beaver Productions sekä Haaja & Arwo Design.

Euroopan armottomin rikollisjärjestö VALA on jo vuosia lahjonut virkamiehiä runnoakseen läpi testaamattoman Nh25-rokotteen kolmannen maailman pahaa aavistamattomille markkinoille. Naamioitu mies aloittaa iskunsa VALA-järjestön joukkoja vastaan aiheuttaen suuria taloudellisia menetyksiä. Alkaa salaperäinen yöllisten iskujen sarja, jossa veri roiskuu ja raha palaa – kirjaimellisesti. Kasvoton sankari Rendel käy avointa ja säälimätöntä sotaa VALA -järjestöä vastaan: ei armoa, ei vankeja. VALA, voimattomana sissisotaa vastaan, värvää riveihinsä kansainväliset palkkasoturit. Kasvottoman kostajan haastaessa kasvotonta korporaatiota alkavat molempien naamiot rakoilla. kukaan ei peräänny: totuuden hetki on nyt.

Elokuvan traileri: https://youtu.be/olRIJTsDUZw

Facebook: www.facebook.com/rendelmovie

The Rasmuksen Facbook:  www.facebook.com/therasmusofficial

The Rasmuksen kotisivut: www.therasmus.com