STOP THE PRESS!

ROGER CORMAN’S DEATH RACE 2050 -KILPAILU

Alkuperäisen Kalmanralli 2000 -elokuvan toiminnantäyteisessä, mustan huumorin sävyttämässä seuraajassa on vuosi 2050 ja Amerikkaa johtaa kaikkivoipa yrityshallitus. Massat on aivopesty väkivaltaisella virtuaalitodellisuusviihteellä. Vuoden merkkitapaus on kuolemanralli, jossa väkivaltaiset kuljettajat kilpailevat maantieajossa maan halki. Pisteitä saa häikäilemättömästi yliajetuista ihmisistä ja muiden tieltä suistamisesta. Vallitseva mestari ja fanien suosikki Frankenstein, koneen ja ihmisen yhdistelmä, tavoittelee voittoa, mutta niskoitteleva apukuski uhkaa hänen menestystään.

”ROGER CORMAN’S DEATH RACE 2050” MYYNNISSÄ DVD:NÄ  13.2.2017!

smackthejack.net yhdessä Universal Sony Pictures Home Entertainmentin kanssa järjestävät Roger Corman’s Death Race 2050-kilpailun, jossa kaikkien oikein vastanneiden kesken arvotaan viisi Roger Corman’s Death Race 2050– blu-rayta. Viimeinen vastauspäivä on 1.3.2017.

Kysymys (vaihtuu perjantaisin)
Minä vuonna Kalmanralli 2000 -elokuva ilmestyi?

Huom! smackthejack ei myy, eikä luovuta vastaajien tietoja kolmannelle osapuolelle suoramarkkinointiin tai muihin kaupallisiin tarkoituksiin. Voittajien tietoja käytetään vain postitusta varten. Muiden tiedot poistetaan tietokannasta välittömästi kilpailun päätyttyä. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti, mikäli sähköpostiosoite on ilmoitettu.Linkittäminen suoraan kilpailusivulle ilman smackthejackin lupaa kielletty. Lisäksi vastausten jakaminen sivustoilla kielletty vastausten hylkäämisen uhalla. Smackthejack pidättää oikeuden muuttaa kysymyksiä kesken viikon. Katso käyttöehdot täältä

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Aihe
ROGER CORMAN'S DEATH RACE 2050 -KILPAILU

Vastaus (pakollinen)