STOP THE PRESS!

TENHO SAURÉN -KILPAILU

Tenho SaurénTenho Tuure Saurén (1. syyskuuta 1926 Akaa – 21. maaliskuuta 2001 Tampere) oli suomalainen näyttelijä. Tunnetuin Saurénin rooleista oli konstaapeli Reinikainen televisiosarjoissa Tankki täyteen ja Reinikainen. Hänet valittiin vuoden 1982 Venla-gaalassa yleisöäänestyksessä vuoden parhaaksi esiintyjäksi, sekä Telvis-gaalassa vuoden suomalaiseksi hauskuuttajaksi. Saurén oli Tampereen Työväen Teatterin näyttelijöitä.

Aiemmista tv-rooleista voidaan mainita uskovainen Niemen isäntä sarjassa Rintamäkeläiset. Saurén näytteli myös porilaisen ohjaajan Visa Mäkisen komediaelokuvissa ..

Saurén julkaisi myös Yleisön pyynnöstä parhaat! Tunti perusteellista naurua -äänitteen jossa hän kertoo vitsejä Reinikaisen roolissa. Myös Blyysit läikkyy -huumorikasetti oli Reinikaisen tai Saurénin soolo, mutta hän julkaisi useita c-kasetteja myös yhdessä Tauno Karvosen kanssa, joka näytteli Sulo Vilénin hahmoa Tankki täyteen -sarjassa. Visa Mäkisen tuottamat kasetit ylsivät myynniltään timantti- ja kultalevylukemiin. Kasettien lisäksi Saurén julkaisi yhden vitsikirjan nimeltä Kovat piipussa.

Saurén vieraili myös lastenohjelma Pelle Hermannissa yhden jakson verran, reinikaismaisena poliisina. Huulta heittävän poliisin roolissa hänet nähdään myös Spede Pasasen elokuvassa Tup-akka-lakko. Saurén jäi eläkkeelle 1980-luvun puolivälissä. (Lähde: Wikipedia)

”KOMEDIAKLASSIKOT: TENHO SAURÉN” -DVD-PAKETTI JA KOLME TEHNO SAURÉNIN LEGENDAARISTA VITSIÄÄNITETTÄ ENSI KERTAA CD:NÄ NYT MYYNNISSÄ!

smackthejack.net yhdessä VLMedian kanssa järjestävät  Tenho Saurén -kilpailun, jossa kaikkien oikein vastanneiden kesken arvotaan kaksi Tenho Saurén -setti’, jotka sisältävät dvd-paketin ja nuo kolme cd:tä ja lohdutus palkinnoksi myös yksi setti Saurénin vitsicd:tä. Viimeinen vastauspäivä on 2.7.2017.

Kysymys (vaihtuu perjantaisin)
Kuinka monessa Visa Mäkisen elokuvassa Tenho Saurén esiintyi?

Huom! smackthejack ei myy, eikä luovuta vastaajien tietoja kolmannelle osapuolelle suoramarkkinointiin tai muihin kaupallisiin tarkoituksiin. Voittajien tietoja käytetään vain postitusta varten. Muiden tiedot poistetaan tietokannasta välittömästi kilpailun päätyttyä. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti, mikäli sähköpostiosoite on ilmoitettu.Linkittäminen suoraan kilpailusivulle ilman smackthejackin lupaa kielletty. Lisäksi vastausten jakaminen sivustoilla kielletty vastausten hylkäämisen uhalla. Smackthejack pidättää oikeuden muuttaa kysymyksiä kesken viikon. Katso käyttöehdot täältä

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Aihe
TENHO SAURÉN -KILPAILU

Vastaus (pakollinen)