STOP THE PRESS!

THE YOUNG POPE -KILPAILU

Kun nuori ja karismaattinen amerikkalainen, Lenny Belardo, valitaan paavi Pius XIII:ksi, herättää tapaus niin toivoa kuin levottomuuttakin katolisessa maailmassa. Valtataistelun yltyessä Vatikaanissa, Lenny yrittää löytää todellisen minänsä.
Sarjan pääosissa loistavat Jude Law ja Diane Keaton ja sen ohjauksesta vastaa Oscar-palkittu Paolo Sorrentino (2014: Paras ulkomainen elokuva, Suuri kauneus).

”THE YOUNG POPE – KAUSI 1” MYYNNISSÄ DVD:NÄ  JA BLU-RAY:NA 20.2.2017!

smackthejack.net yhdessä SF Studiosin kanssa järjestävät Young Pope -kilpailun, jossa kaikkien oikein vastanneiden kesken arvotaan kolme Young Pope -kausi 1 -blu-rayta. Viimeinen vastauspäivä on 11.3.2017.

Kysymys:
Minkä kaupungin entinen arkkipiispa on Jude Lawn esittämä paavi sarjassa ”The Young Pope”?

Huom! smackthejack ei myy, eikä luovuta vastaajien tietoja kolmannelle osapuolelle suoramarkkinointiin tai muihin kaupallisiin tarkoituksiin. Voittajien tietoja käytetään vain postitusta varten. Muiden tiedot poistetaan tietokannasta välittömästi kilpailun päätyttyä. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti, mikäli sähköpostiosoite on ilmoitettu.Linkittäminen suoraan kilpailusivulle ilman smackthejackin lupaa kielletty. Lisäksi vastausten jakaminen sivustoilla kielletty vastausten hylkäämisen uhalla. Smackthejack pidättää oikeuden muuttaa kysymyksiä kesken viikon. Katso käyttöehdot täältä

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Aihe
THE YOUNG POPE-KILPAILU

Vastaus (pakollinen)