STOP THE PRESS!

TROLLS -KILPAILU

DreamWorks Animationin uusi animaatiokomedia TROLLS tuo valkokankaille ihastuttavat, hullunkuriset ja värikkäät pörröpäät, jotka voidaan muistaa lapsuusajan nukeista.

Elokuvan pääosissa on ikuinen optimisti ja trollien iloinen peikkojohtaja Poppy (alkuperäisäänenä Anna Kendrick) sekä hänen täysi vastakohtansa murjottava Risu (alkuperäisenä äänenä Justin Timberlake). Tämä toisistaan poikkeava kaksikko lyöttäytyy yhteen, kun heidän rakas iloisuutta ja väriä pursuava Trolli-kylänsä on uhattuna. Trolleja uhkaa ilottomat ja synkät bergeniläiset, jotka uskovat, että ainoa keino onnellisuuteen on syödä Trolli. Pelastaakseen kylänsä ja trollit Poppy ja Risu tempautuvat mukaan seikkailuun, joka saa heidät näkemään maailman aivan uudella tavalla.

”TROLLS” MYYNNISSÄ DVD:NÄ JA BLU-RAY:NA 13.3.!

smackthejack.net yhdessä Fox-Paramount Home Entertainmentin kanssa järjestävät Trolls -kilpailun, jossa kaikkien oikein vastanneiden kesken arvotaan kolme Trolls – dvd:tä tai blu-rayta valinnan mukaan. Viimeinen vastauspäivä on 1.4.2017.

Kysymys (vaihtuu perjantaisin, HUOM! Liitä vastaukseen haluatko voittaa DVD:n vai Blu-ray:n)
Minkä nimiselle hahmolle Gwen Stefani on antanut äänensä Trolls -animaation alkuperäisversiossa?

Huom! smackthejack ei myy, eikä luovuta vastaajien tietoja kolmannelle osapuolelle suoramarkkinointiin tai muihin kaupallisiin tarkoituksiin. Voittajien tietoja käytetään vain postitusta varten. Muiden tiedot poistetaan tietokannasta välittömästi kilpailun päätyttyä. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti, mikäli sähköpostiosoite on ilmoitettu.Linkittäminen suoraan kilpailusivulle ilman smackthejackin lupaa kielletty. Lisäksi vastausten jakaminen sivustoilla kielletty vastausten hylkäämisen uhalla. Smackthejack pidättää oikeuden muuttaa kysymyksiä kesken viikon. Katso käyttöehdot täältä.

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Aihe
TROLLS -KILPAILU

Vastaus (pakollinen)