STOP THE PRESS!

ASTERIX JA TAIKAJUOMAN SALAISUUS -KILPAILU

Asterix ja taikajuoman salaisuus

Tietäjä Akvavitix kapuaa tammipuita ketterästi ylös ja alas kerätessään mistelinoksia metsästä, joka ympäröi voittamattomien Gallialaisten kylää. Mutta eräänä päivänä huippukiipeilijä putoaa puusta, ja sekös saa hänet huolestumaan. Mitä tapahtuisi, jos hän ei kykenisikään keittämään taikajuomaa? Asterix ja Obelix rinnallaan hän lähtee etsimään Galliasta lahjakasta tietäjää, jolle opettaa taikajuoman valmistuksen salat.

”ASTERIX JA TAIKAJUOMAN SALAISUUS” MYYNNISSÄ 26.8. BLU-RAY:NA, DVD:NÄ JA DIGITAALISENA!

smackthejack.net yhdessä SF Studios Finlandin kanssa järjestävät Asterix ja taikajuoman salaisuus -kilpailun, jossa kaikkien oikein vastanneiden kesken arvotaan kolme Asterix ja taikajuoman salaisuus -elokuvaa joko dvd:nä tai blu-ray:na. Sekä Asterix -sarjakuva-albumeja. Viimeinen vastauspäivä on 15.9.2019.

Kysymys: (vaihtuu perjantaisin, HUOM! Merkitse vastaukseen mukaan kummanko haluat voittaa dvd:n vai Blu-rayn) 
Ketkä ovat ohjanneet animaatioelokuvan Asterix ja taikajuoman salaisuus?

Huom! smackthejack ei myy, eikä luovuta vastaajien tietoja kolmannelle osapuolelle suoramarkkinointiin tai muihin kaupallisiin tarkoituksiin. Voittajien tietoja käytetään vain postitusta varten. Muiden tiedot poistetaan tietokannasta välittömästi kilpailun päätyttyä. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti, mikäli sähköpostiosoite on ilmoitettu.Linkittäminen suoraan kilpailusivulle ilman smackthejackin lupaa kielletty. Lisäksi vastausten jakaminen sivustoilla kielletty vastausten hylkäämisen uhalla. Smackthejack pidättää oikeuden muuttaa kysymyksiä kesken viikon. Katso käyttöehdot täältä