STOP THE PRESS!

THE BOSS BABY -KILPAILU

The Baby BossDreamWorks Animation ja Madagascarin ohjaaja tutustuttaa sinut tähän erityislaatuiseen vauvaan. Hän on pukeutunut pukuun ja solmioon, puhuu miehen äänellä ja hän esittää pääosaa DreamWorksin animaatiossa THE BOSS BABY. Leikkisän hauska animaatio kertoo siitä maailmakaikkeutta järisyttävästä tapahtumasta, kun perheeseen saapuu uusi vauva ainakin mielikuvitukseltaan vilkkaan 7-vuotiaan Timin silmin. Vauhdikas, hauska ja suurella sydämellä tehty koko perheen animaatio nivoo perheet yhteen ja muistuttaa mikä perheessä on kaiken tärkeintä.

”THE BOSS BABY” MYYNNISSÄ BLU-RAY:NA JA DVD:NÄ 4.9.!

smackthejack.net yhdessä Twentieth Century Fox Home Entertaimentin kanssa järjestävät The Boss Baby -kilpailun, jossa kaikkien oikein vastanneiden kesken arvotaan kolme The Boss Baby-dvd:tä tai blu-rayta valinnan mukaan. Viimeinen vastauspäivä on 17.9.2017.

Kysymys: (vaihtuu perjantaisin. HUOM! Liitä vastaukseen mukaan haluatko voittaa dvd:n vai blu-rayn)
Kuka on antanut äänensä ”pomovauvalle” elokuvan suomenkielisessä versiossa?

Huom! smackthejack ei myy, eikä luovuta vastaajien tietoja kolmannelle osapuolelle suoramarkkinointiin tai muihin kaupallisiin tarkoituksiin. Voittajien tietoja käytetään vain postitusta varten. Muiden tiedot poistetaan tietokannasta välittömästi kilpailun päätyttyä. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti, mikäli sähköpostiosoite on ilmoitettu.Linkittäminen suoraan kilpailusivulle ilman smackthejackin lupaa kielletty. Lisäksi vastausten jakaminen sivustoilla kielletty vastausten hylkäämisen uhalla. Smackthejack pidättää oikeuden muuttaa kysymyksiä kesken viikon. Katso käyttöehdot täältä

[contact-form-7 id=”41037″ title=”THE BABY BOSS -KILPAILU”]