STOP THE PRESS!

GAME OF THRONES – KAUSI 8 -KILPAILU

Game of Thrones - kausi 8
© 2019 Home Box Office Inc.

Emmyn® voittaneen sarjan viimeisen kauden jaksot ovat täynnä petollisuutta ja kavaluutta, jaloutta ja kunniaa… ja kertovat eeppisestä yhteenotosta elävien ja kuolleiden välillä. Yön Kuninkaan armeija taistelee Jonia ja Danyä ja heidän joukkojaan vastaan samalla kun kahdeksannen kauden loppuhuipennus vastaa päähenkilöiden kohtaloon liittyviin lukuisiin kysymyksiin.

”GAME OF THRONES – KAUSI 8” MYYNNISSÄ 4K UHD:NÄ, DVD:NÄ JA BLU-RAY:NA 2.12!

smackthejack.net yhdessä HBO/Warner Bros. Entertainmentin kanssa järjestävät Games of Thrones – kausi 8 -kilpailun, jossa kaikkien oikein vastanneiden kesken arvotaan huikeita palkintoja.

GOT – kausi 8 (1 dvd ja 1 Blu-ray)
GOT – kausi 1-8 -boksi (1 dvd ja 1 Blu-ray)
Sekä hauskat Funko-Pop! -figuurit tutuista GOT-hahmoista: Daenerys, Night King ja Cersei.
Viimeinen vastauspäivä on 10.12.2019..

Kysymys: (vaihtuu perjantaisin Huom! Merkitse vastaukseen mukaan kumman haluat voittaa DVD:n vai Blu-rayn.)
Ketä Peter Dinklage esittää Game of Thrones -sarjassa?

Huom! smackthejack ei myy, eikä luovuta vastaajien tietoja kolmannelle osapuolelle suoramarkkinointiin tai muihin kaupallisiin tarkoituksiin. Voittajien tietoja käytetään vain postitusta varten. Muiden tiedot poistetaan tietokannasta välittömästi kilpailun päätyttyä. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti, mikäli sähköpostiosoite on ilmoitettu.Linkittäminen suoraan kilpailusivulle ilman smackthejackin lupaa kielletty. Lisäksi vastausten jakaminen sivustoilla kielletty vastausten hylkäämisen uhalla. Smackthejack pidättää oikeuden muuttaa kysymyksiä kesken viikon. Katso käyttöehdot täältä