STOP THE PRESS!

I FEEL PRETTY -KILPAILU

I Feel PrettyAmy Schumer on Renee, kuin kuka tahansa tavallinen nainen, joka päivittäin painii oman epävarmuuden ja riittämättömyyden tunteen kanssa. Eräänä päivänä Renee kolauttaa kallonsa jumppatunnilla ja virottuaan hän uskoo olevansa kaunein ja pystyvin nainen, mitä maa päällään kantaa! Uusi asenne muuttaa hänen elämänsä perin pohjin. Mutta mitä tapahtuu, kun hän huomaa, että hänen peilikuvansa on todellisuudessa entisellään ja hän onkin se sama vanha Renee kuin ennen tapaturmaa?

”I FEEL PRETTY” MYYNNISSÄ DVD:NÄ JA BLU-RAY:NA 8.10.2018!

smackthejack.net yhdessä Universal Sony Pictures Home Entertainment Nordicin kanssa järjestävät I Feel Pretty -kilpailun, jossa kaikkien oikein vastanneiden kesken arvotaan kolme I Feel Pretty -elokuvaa Blu-ray:na. Viimeinen vastauspäivä on 20.10.2018.

Kysymys: (vaihtuu perjantaisin) 
Ketä Michelle Williams esittää elokuvassa I Feel Pretty??

Huom! smackthejack ei myy, eikä luovuta vastaajien tietoja kolmannelle osapuolelle suoramarkkinointiin tai muihin kaupallisiin tarkoituksiin. Voittajien tietoja käytetään vain postitusta varten. Muiden tiedot poistetaan tietokannasta välittömästi kilpailun päätyttyä. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti, mikäli sähköpostiosoite on ilmoitettu.Linkittäminen suoraan kilpailusivulle ilman smackthejackin lupaa kielletty. Lisäksi vastausten jakaminen sivustoilla kielletty vastausten hylkäämisen uhalla. Smackthejack pidättää oikeuden muuttaa kysymyksiä kesken viikon. Katso käyttöehdot täältä