STOP THE PRESS!

KIRJALLINEN PIIRI PERUNANKUORIPAISTOKSEN YSTÄVILLE -KILPAILU

 KIRJALLINEN PIIRI PERUNANKUORIPAISTOKSEN YSTÄVILLELONTOO, 1946. Juliet, valovoimainen, mutta hieman itsepäinen kirjailija saa kirjeen salaperäiseltä kirjallisuuspiiriltä, joka sai alkunsa natsien miehittämällä Guernseyn saarella. Julietin uteliaisuus herää ja hän päättää matkustaa saarelle. Perillä hän tutustuu ihastuttavan omalaatuiseen joukkoon, joka muodostaa Kirjallisen piirin perunankuoripaistoksen ystäville. Yksi heistä on kirjeen lähettänyt Dawsey, rosoinen ja kiehtova maajussi. Kun sota-ajan tapahtumien salaisuudet alkavat aueta Julietille, hän huomaa kiintyvänsä yhä vahvemmin saareen, sen kirjapiiriin ja erityisesti eraääseen sen jäsenistä.

”KIRJALLINEN PIIRI PERUNANKUORIPAISTOKSEN YSTÄVILLE” MYYNNISSÄ DVD:NÄ JA BLU-RAY:NA 10.9.2018!

smackthejack.net yhdessä SF Filmin kanssa järjestävät Kirjallinen piiri perunankuoripaistoksen ystäville -kilpailun, jossa kaikkien oikein vastanneiden kesken arvotaan kolme Kirjallinen piiri perunankuoripaistoksen ystäville -elokuvaa dvd:nä. Viimeinen vastauspäivä on 25.9.2018.

Kysymys: (vaihtuu perjantaisin) HUOM! Poikkeuksellisesti palkintona DVD-versio
Millä saarella sai alkunsa tämä salaperäinen kirjallisuuspiiri?

Huom! smackthejack ei myy, eikä luovuta vastaajien tietoja kolmannelle osapuolelle suoramarkkinointiin tai muihin kaupallisiin tarkoituksiin. Voittajien tietoja käytetään vain postitusta varten. Muiden tiedot poistetaan tietokannasta välittömästi kilpailun päätyttyä. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti, mikäli sähköpostiosoite on ilmoitettu.Linkittäminen suoraan kilpailusivulle ilman smackthejackin lupaa kielletty. Lisäksi vastausten jakaminen sivustoilla kielletty vastausten hylkäämisen uhalla. Smackthejack pidättää oikeuden muuttaa kysymyksiä kesken viikon. Katso käyttöehdot täältä