STOP THE PRESS!

Wild Child

wild_childOhjaus: Nick Moore
Käsikirjoitus: Lucy Dahl
Tuotanto: Tim Bevan, Eric Fellner, Diana Phillips
Pääosissa: Emma Roberts, Lexi Ainsworth, Shelby Young, Johnny Pacar, Aidan Quinn, Natasha Richardson, Georgia King, Alex Pettyfer
Arvio: 1,5/5

Brittiläisen Nick Mooren ohjaama Wild Child kertoo amerikkalaisesta teinitytöstä Poppystä (Emma Roberts), jonka tämän isä (Aidan Quinn) lähettää sisäoppilaitokseen Englantiin oppimaan ihmisten tavoille. Vaikeaahan se on piloille hemmotellun kakaran tottua kuriin ja euroopan kaikin puolin alkeelliseen menoon. Projektina on käyttäytyä siinä määrin inhottavasti, että potkut koulusta tulisi. Toisaalta ystäviäkin löytyy, ja rehtorilla on siis niinku aivan ihqu poika (Alex Pettyfer), jota tosin piirittää myös koulun tyttöjoukon pomo Harriet (Georgia King). Pakkohan se on ottaa Harrietilta luulot pois.

Komediaksi Wild Child on kyllä kovin vähän hilpeyttä herättävä. Eipä sitä ainakaan tällainen setämies jaksa pahemmin innostua teinityttöjen puolihysteerisestä hihkunnasta ja EVVK –ilmeilystä. Tyttöjen keppostelutkin ovat turhan vaisuja. Ikäkulua sanomaa jokaisessa piilevästä kunnon ihmisestä ja yhteistyön tärkeydestäkin on mukaan ympätty. Ja sitten vielä uudestaan amerikkalaiseen tyyliin urheilussa menestymisen kautta. Tarkoitus on ilmeisesti pistää rapakon takaisetkin pissikset ymmärtämään jotain. Ehkä tästä jotain saavat noin yksitoista-kaksitoista –vuotiaat tytöt, vaikka epäilen kyllä sitäkin. Aika kesyä on meno.

Vesa Skaffari for smackthejack

Photo’s Copyright by Universal Studios, 2008

Traileri: