STOP THE PRESS!

Martti Servo & Napander – Täältä pesee!

martti_servo301. Miks Kaikki Mättää? 02. Boogiewoogiereggae partyrocknrollman 03. Pinna Kiristyy 04. On Kivaa Olla Tyttö 05. Partneri Ja Kumppani 06. Nyt Santsataan! 07. Vannon Ja Vakuutan 08. Neiti Fortuna 09. Testovoimaa 10. Tein Sen, Mihin Näillä Lahjoilla Pystyin 11. Kun Ote Lipeää 12. Pipopää 13. Tataari
Arvio: 3/5

Martti Servo & Napander – tuo armoitettu hjuumorilla höystetyn ”iskelmämusiikin” ehdoton ykkösbändi on täällä taas. Viime vuoden loppupuolella bändi julkaisi lähinnä vanhoista soitannoista instrumentaalilevyn, joka taisi jäädä osalta faneista huomaamatta. Tuorein albumi ”Täältä pesee!” on suorastaan lujaa täräyttävä lätty, jos kannessa nyrkkeilyhanskat käsissä kököttävää bändiä on kuvasta uskottava.

Täytyy myöntää, että odotukset levyä kohtaan olivat yllättävän kovat, sillä lähes parisen vuotta sitten julkaistu ”Sydämen amiraali” oli todella hyvä levy, joka toimi alusta loppuun saakka. Siihen verrattuna tämä tuore ”Täältä pesee!” on suorastaan pienoinen pettymys, sillä kolmestatoista kappaleesta vain kuusi on sellaista jotka toimivat hyvin levyltä. Hyviä tällaisia toimivista biiseistä mainittakoon mm. Pinna kiristyy, Partneri ja kumppani ja Nyt santsataan. Voi olla, että loput kappaleista toimivat parhaiten juuri keikkatilanteessa, sillä onhan Servo ja Napader erinomainen livebändi.

Jukka L. Savolainen for smackthejack.net

Photo’s copyright by Ranka Recordings, 2007