STOP THE PRESS!

Tarot – Undead Indeed

undead_indeed1. cd 1. Crows fly back 2. Traitor 3. Pyre of gods 4. Wings of darkness 5. Back in the fire 6. Tiles 7. Veteran of the psychic wars 9. Angels of pain 10. Warhead 2. cd 1. Follow me into madness 2. Before the skies come down 3. Ashes to the stars 4. Undead son 5. You 6. Crawlspace 7. Guitar solo 8. Rider of the last day 9. I rule Bonus: 10. Guardian angel 11. Things that crawl at night
Arvio: 3,5/5

80-luvun englanniksi laulava hevi-bändi Tarot on voimissaan ja on julkaissut kahden cd:n verran livemusiikkia. Keikka on äänitetty poikien syntymäkaupungissa Kuopiossa. Tarot vetää keikan mahtipontisen suoraviivaisella otteella ja kuulostaa hyvältä. He soittavat ja tekevät musiikkia mallikelpoisen melodisesti sekä tuhdisti.

Keikka antaa faneille sen mitä he ovat hakemassakin ilman sovituskokeiluja. Musiikki toimii hitteineen kuten Wings of darkness. Yhtyeen laulaja Marco Hietala on tuttu myös Nightwishistä, jossa toimii basistina ja laulajana. Tällä levyllä hän kuulostaa entistäkin paremmalta ja koko bändin livekunto on erinomainen. Levyä kuunnellessa tulee tarve lähteä keikalle asti.

Materiaalia kuullaan bändin koko uran ajalta. Suffer our Pleasurelta kuullaan mm. I rule sekä Pyre of gods. Kappaleita on levyllä peräti 22. Levy on yhtyeen 11:sta sekä lisäksi heiltä on ilmestynyt live dvd. Faneille riittää siis rahanmenoa ja sen lisäksi bändi suunnittelee jo uuden levyn tekoa.

Sari Rivinen for smackthejack.net

Photo´s copyrights by King Foo Entertainment, 2008