STOP THE PRESS!

Lucy Was Driving – Lucy Was Driving

lwd1. Miss America 2. Can´t get enough 3. Them flames 4. These are the times 5. One step away 6. Here within 7. Astray 8. Generation next 9. Overexposed 10. Talk to me 11. About me 12. Out of reach
Arvio: 3/5

Lucy Was Driving tarjoaa esikoislevyllään kelpoa jenkkityylistä kevyttä rokkia. Osataan sitä täällä Suomessakin tehdä radiosoittokelpoista amerikanmusaa. Iso miinus vain on että musiikki kuulostaa heti alkuunsa siltä että sitä on kuullut jo aikaisemminkin jonkun muun tekemänä. One step awayn kohdalla herää viimein mielenkiinto kevyiden punk-vaikutteiden tullessa tajuntaan. Mukavasti on otettu lainaa sieltä ja täältä ja saatu silti aikaiseksi omantyylinen biisi. Sitä seuraava Here within on taasen ältsyä voimaballadi-osastoa. Talk to me on jo melodisempaa ja tarttuvampaa ja jää näin mieleenkin.

Kaikenkaikkiaan siis levy on kevyttä amerikan rokkia ja punkkia. Laulajalla on uskottava soundi lausuessaan englantia kuin alkuperäissyntyinen konsanaan. Levyn monet biisit ovat helposti nieltävää ja unohdettavaa radiosoittokelpoista musiikkia. Tällä helsinkiläispoppoolla ei ole liiemmin omaa sanottavaa mutta on saanut silti aikaiseksi ihan mukiinmenevän levyn. Se on eittämättä tytöille suunnattua ja aika laskelmoidun kuuloista. Itseäni vaan häiritsee se seikka monet biisit vaan kuulostavat siltä että ne on jo tehty aiemmin. Mutta ei siinä mitään. Levy on innolla väännetty ja on kelpo kuuloista.

Sari Rivinen for smackthejack.net

Photo´copyrights by Rock & Science Productions, 2010