STOP THE PRESS!

Martina – Martina

martina1. Red light on 2. 9 Digits (One in a billion) 3. Kaleidoscope 4. Diamond cuts diamond 5. If I can´t get over you 6. Headphones 7. Breaking down the wall 8. Turn me on 9. Corrupted 10. Fire
Arvio: 2,5/5

Ihan kelpo levyn on saanut aikaiseksi `julkkis´-levyttäjä Martina. Hän on kova tyttö touhuamaan mm. tosi-tv:n ja tanssimisen puolella. Nyt hän on toteuttanut pitkäaikaisen haaveensa saada levyttää kokonainen albumi musiikkia. Levy on ihan kelpo annos tätä nykyajan radiossa soitettavaa musiikkia. Musiikki vaan on niin persoonatonta ja kalseaa ja eikä siitä tunnista kuka artisti oikein on laulamassa.

Singlenäkin julkaistu 9 Digits (One in a Billion) on ehdottomasti paras vetäisy ja toimii varmasti tanssilattialla. Biisistä löytyy Lady Gaga-vaikutteita. Muuten Katy Perry ehkä tulee mieleen kuunnellessa levyä. H. Kovalainen on ollut suurimaksi osaksi biisien takana. J. Salovaara on vääntänyt Kaleidoscopen Martinalle. Sekin toimii ihan ok. Diamond cuts Diamond ja Corrupted ovat jo klassisempia 90-luvun tanssibiisejä. Headphones-kappale on Rihanna-vaikutteinen tanssipolkaisu. If I can´t get over you toimittaa jonkunlaisen balladin paikkaa mutta on tehty kuitenkin balladia nopeatempoiseksi kuuntelukipaleeksi.

Levy ei innosta mutta ei se masennakaan. Aiemmin mainitsemani kalseus hieman häiritsee. Levy kuullostaa nopeasti tuotetulta ja prässätyltä mutta se ´jokin` jää puuttumaan että saisi minut tarttumaan levyyn aina uudestaan ja uudestaan. Levy jää kovasti kultaisen keskitien keskiöön ja ei ota riskejä mihinkään suuntaan.

Sari Rivinen for smackthejack.net

Photo´s copyrights by Universal, 2011