STOP THE PRESS!

Kim Herold – Easy Love

easy_love1. Easy love 2. Before i marry you 3. You are the one 4. Wanna be with you 5. Marie 6. Hold on tight 7. Both sides of the street 8. Walk away 9. Inside your gravity 10. Never let you go
Arvio: 2,5/5

Kim Herold tunnelmoi uudella Easy Love-levyllään kepeästi. Humane-yhtyeestä tuttu Herold on soolourallaan edelleen samoilla kevyillä, akustisilla pop-linjoilla. Tällä levyllä biisit soljuvat helposti läpi tajunnan eivätkä jätä muistijälkiä oikein millään. Kim Herold on aina ollut mielestäni artisti josta joko tykkää tai ei. Herold pitää kevyestä fiilistelystä ja hänellä on tunnistettava ohuen karhea ääni. Tämä on ihan hyvä lähtökohta musiikin tekemiselle mutta jotain vielä tarvittaisiin. Biisit ovat kerralla kuunneltuna heppoisen kevyitä ja yhdentekevän kuuloisia.

Nimikkobiisi Easy Love on kevyt country-vaikutteinen rallatus jota varmasti kuuntelee vaikka radiosoitossa silloin tällöin. Before I marry you on samoilla linjoilla kertoen avioitumisen tuskasta. Parisuhde on muutenkin levyn kantavana teemana. Marie kulkee kivan letkeän hitaan jiven tahtiin. Both sides of the street kolahtaa mukavan tunnelmansa ja hyvän sanoituksen ansiosta. Hyvä meininki paistaa kieltämättä läpi koko levyn, ei siinä mitään. Onhan levyä olleet tuottamassa Hannu Korkeamäki sekä Jussu Pöyhönen ja antaneet Heroldin tehdä selvästi omaa juttuaan. Tälläinen hyvän mielen soittelu on kuitenkin harvinaista täällä melankolian kultamaassa.

Sari Rivinen for smackthejack.net

Photo´s copyrights by Universal Music, 2011