STOP THE PRESS!

Alanis Morissette – Havoc and Bright Lights

morrisette1. Guardian 2. Woman down 3. ´til you 4. Celebrity 5. Empathy 6. Lens 7. Spiral 8. Numb 9. Havoc 10. Win and win 11. Receive 12. Edege of evolution 13. Wil you be my girlfriend? 14. Magical child
Arvio: 3/5

Alanis Morrissetten kahdeksas levy Havoc and bright lights on kuulaan kirkas ja omakohtainen. Nainen, joka julkaisi vuonna 1995 debyytti-albumin Jagged little pill ja sinkkunsa You oughta know kuulostaa tänään paljon seestyneemmältä. Häntä ei tunnista samaksi vihaiseksi naiseksi.

Levyn sisäkansi sinisine taivaineen ja rantoineen kuvastaa musiikin sisältöä. Levy on seesteinen ja kaikesta turhasta riisuttu. Tekstit ovat pääosassa ja ovat omakohtaisen kuuloisia. Levy on toisaalta turhankin steriili studiolevymäinen tuotos jossa sanoitusten hienous ei pääse oikeuksiinsa. Ne hukkuvat hieman mitäänsanomattomien äänimassojen alle. Sävellyspuolelle kaipaisi myös omistautumista kuten sanoituspuolella on tehty. Kappaleet jättävät ainakin minut kylmäksi. Kappale Numb saa jotain reaktiota aikaiseksi. Pilkahdus entistä Morrissettea tulee esille.

Sari Rivinen for smackthejack.net

Photo´s copyrights by Sony music Entertainment, 2012