STOP THE PRESS!

Kiss – Monster

kiss_monster1.Hell or Hallelujah 2.Wall of Sound 3.Freak 4.Back to the Stone Age 5.Shout Mercy 6.Long Way Down 7.Eat Your Heart Out 8.The Devil Is Me 9.Outta This World 10.All for the Love of Rock & Roll 11.Take Me Down Below 12.Last Chance
Arvio: 3/5

Legendaarisen Kiss-yhtyeen uusin pitkäsoitto on uhmakkaasti Monster. Pitkän linjan `maski-bändi` on edelleen vireessä. `Hell or Hallelujah` avaa pitkäsoiton vauhdilla. `Eat your heart out` on tutun kuuloista Kissiä kaksimielisellä lyriikallaan ja melodisella rokkipoljennollaan. `Freak` koskettaa varmasti monta ja saa laulamaan mukana ulkopuolisuudesta kertovalla sanoituksellaan.

Albumi on jämerää rokkia 70-luvun vivahteilla ilman balladeja. Yksi tai kaksi hitaampaa biisiä toisivat hieman vaihtelua kokonaisuuteen mutta rokin ystävä ei kai niitä välttämättä toisaalta kaipaa. ´The devil is me`-biisi toimii varmasti show-meiningin ylläpitäjänä keikoilla. Miehet maskeissa tykkää kun saa pistää hieman överiksi itseironisella otteellaan ja yleisö on liekeissä. `Wall of sound` päästää esille riffit ja kitarasoolot kunnolla. Gene Simmons on edelleen terässä laulaessaan ja myös Paul Stanley, joka on tuottanut levyn pääsee ääneen. Bändillä on hienot hittinsä takanaan mutta nyt mennään näillä tänä päivänä. Keikoilla kuulee ne ikivihreät ´huudatus-biisit`. Levyn rokki-kokoelma on hyvä syy lähteä rundille.

Sari Rivinen for smackthejack.net

Photo´s copyrights by Simstan Music, 2012