STOP THE PRESS!

Patricia Kaas – Kaas chante Piaf

kaas1. Mon dieu 2. Padam, padam 3. Avec ce soleil 4. Milord 5. The 9th Hour (prelude) 6. La belle histoire d`amour 7. Les amants merveilleux 8. T es beau tu sais 9. Hymne a`l`mour 10. C`est un gars 11. Song for the little sparrow 12. La foule 13. Mon manege 14. La vie en rose 15. Non, je ne regrette rien 16. Je t´ai dans la peau
Arvio: 3/5

Patricia Kaas on tarttunut Edith Piafin laulamiin klassikoihin levyllään Kaas chante Piaf. Edith Piafin kuolemasta tuli kuluneeksi viime lokakuussa 50 vuotta. Tarjolla on kauniita lauluja kuten Padam padam, Hymne a` l`amour ja Non, je ne regrette rien. Levy on pullollaan klassikoita. Levy on suureelliseen tyyliin tehty kun taustalla pauhaa Royal Philharmonic orchestra. Tyyli on siis tyystin vastakohta Piafin herkälle ja tunteelliselle ja intiimimmälle tulkinnalle.

Kaasilla on kaunis ääni. Hän on myynyt miljoonittain levyjä ja menestyksekäs ura on alkanut jo 80-luvulla. Silti levy jättää jotenkin kylmäksi. Etualalla on elokuvamaisen suurellinen tunnelmointi ja sinfoniaorkesterin suuri volyymi. Melodiat ja laulu jäävät toissijaisiksi.

Sari Rivinen for smackthejack.net

Photo´s copyrights by Richard Walter Entertainment, 2013