STOP THE PRESS!

Singstar vol.3

singstar_vol3Tekijä: SCEE London Studio
Julkaisija: SCEE
Arvio: 3,5/5

Vaikka Playstation 3:n Singstariin voi ladata kappaleita myös PSN-palvelun kautta, on markkinoille sipaistu jo kolmas kokoelma PS3-lauleltavaa myös levymuodossa. Enimmäkseen kyse on jälleen vain musiikkipäivityksestä, mutta on pelin ulkoasuakin hieman kiillotettu.

Tällä kertaa mennään jälleen musiikkimaailman laidasta laitaan, mutta ainakin meikäläiselle mukana on enimmäkseen maistuvia viisuja. Michael Jacksonin musiikkia on saatu ensi kertaa mukaan Billie Jeanin sävelin, David Bowien Space Oddity ja Queenin Killer Queen pistävät myös varmasti sukat pyörimään.

Isoja nimiä ovat myös Paul McCartney, Stevie Wonder ja Lionel Richie. Äänijänteitä koettelevat Kate Bushin Babooshka ja erittäin ylärekisteristä laulettu Leo Sayerin You Make Me Feel Like Dancing. Nykysävelmiä mieluummin hoilaaville tarjoillaan Sara Bareillea, Timbalandsia, The Ting Tingsiä (se kolmiovideo), Fergietä ja Gwen Stefania.

Ainoita puistattavia tapauksia ovat Barry Manilow Copacabanoineen ja Dizzee Rascalin räpätys. Tällä kertaa ’kaikille vähän kaikkea’ -konsepti on onnistunut varsin kelpoisasti vaikka pikkujoulujuhlia ajatellen. Tosin ikäryhmästä riippuen Singstar ABBA saattaa olla suositumpi vaihtoehto.

Manu Pärssinen for smackthejack

Kuva (c) SCEE, 2008