STOP THE PRESS!

Singstar Singalong with Disney

singstar_singalong_disneyTekijä: SCEE
Julkaisija: SCEE
Arvio: 3/5

Nyt näitä Singstarin lisälevyjä tulee jo sellaista tahtia, ettei meinaa perässä pysyä. Itse asiassa sekoitin tämänkin aluksi Disney Sing -peliin, joka ilmeisesti menee High School Musicalin merkeissä ja meinasin pistää levyn heti kuusenkoristeeksi, mutta onneksi asia ei näin ollutkaan. Singstar Disney tuo lauleltavaksi sävelmiä animaatiostudion elokuvista.

Ensimmäisenä mieleeni tulivat Leijonakuningas, Kaunotar ja Hirviö sekä Pieni Merenneito ja kaikista näistä löytyykin lauluja. Levyn ykköshitti omalla listallani on kyllä Viidakkokirjan Bare Necessities -kappale. Muita ikihittejä ovat ainakin Circle of Life (Leijonakuningas) ja You’ve Got a Friend in Me (Toy Story). Pienestä Merenneidosta olisi voinut olla myös Part of Your World, mutta kyllä Under the Sea ja Kiss the Girlkin kelpaavat. Tuhkimon Bibbidi-Bobbidi-Boo on liiankin haastava laulettava.

Valikoima on kohtuullinen, mutta vain 20 kappaleen repertuaarilla monia klassisia sävelmiä jäi vielä kaipaamaan (horisontissa siintänee tälle jatko-osa) ja liiankin moni viisu on duetto, johon monessa taloudessa on varmasti hankala löytää laulukumppania. Lisäksi parissa kappaleessa toisen osapuolen osuudeksi jää hyvin pieni osa laulusta. Singstar Singalong with Disney hukkaa vähän kohderyhmänsä. Laulut ovat englanniksi, joten pienimmät eivät pääse mukaan. Taustalla näkyviä animaatiopätkiä on toki mukava katsella.

Manu Pärssinen for smackthejack

Kuva (c) SCEE 2008