STOP THE PRESS!

Singstar Queen

singstar_queenTekijä: SCEE
Julkaisija: SCEE
Arvio: 4/5

Singstar-pelien lisälevyt ovat aina yhtä hyviä kuin niiden sisältämät laulut, eikä tämäkään kerta ole poikkeus. ABBA-lisärin kohdalla totesin, että kyseessä oli ensimmäinen Singstar-lisälevy, jossa joka ikinen biisi on laulettava ja hyvä. Jälkimmäinen pitää tälläkin kertaa paikkansa, mutta laulettavuudesta voidaan olla eri mieltä.

Katsokaapas kun herra Farrokh ”Freddie Mercury” Bulsara on yksi viime vuosikymmenten kovimmista vokalisteista, jonka äänialaan ei ihan jokajannu yhdykään. Moni voi kuvitella humalanosteessa hallitsevansa Bohemian Rhapsodyn, mutta Singstarin pistelaskuri lienee eri mieltä. Sama käy mm. Bicycle Songissa, Who Wants to Live Foreverissä ja monessa muussa pelin kappalelistalta löytyvässä viisussa. Onneksi Queenin hittikimarasta löytyvät sellaiset teokset kuin We Will Rock You ja I Want it All, jotka Suomen jääkiekkokansa selvittää alta aikayksikön.

Mielenkiintoista on nähdä, mikä yhtye seuraavaksi nostetaan oman Singstarinsa arvoiseksi, ABBAn ja Queenin pitkillä urilla oli niin monia isoja hittejä, ettei moiseen haasteeseen monikaan bändi voi vastata. Pistäkääpä aivoihinne soimaan vaikka A Kind of Magic, Another One Bites the Dust, The Show Must Go On, Under Pressure tai We Are the Champions ja makustelkaa, kannattaako Singstar: Queen lisätä karaokekokoelmaanne. Vinkki: kannattaa.

Manu Pärssinen for smackthejack

Kuva (c) SCEE