STOP THE PRESS!

Singstar: Take That

take_thatTekijä: SCEE
Julkaisija: SCEE 
Arvio: 2/5

Kun kuulin ensimmäistä kertaa huhuja Singstar: Take Thatista, hörähdin. Kun luin, että se oikeasti julkaistaan, hymähdin. Kun sain sen arvioitavakseni, voivottelin. Miten on mahdollista, että Robbie Williamsin lähdön jälkeen hädintuskin hengissä ollut poikabändi ansaitsisi saman ’Singstar-kunnian’ kuin vaikkapa Queen tai ABBA?

No, SCEE tuntee yleisönsä ja Take That on kuitenkin tehnyt levymyynneissä ja listaykkösissä mitaten huikean uran varsinkin Brittilässä, joten tarkastetaan, mitä laulamisen arvoista tältä Singstar-lisälevyltä löytyy.

Lulun kanssa yhteistyössä tehty Relight my Fire nousi omalla laululistallani ykköseksi, mutta kyllä muitakin Suomessakin tunnettuja hittejä, kuten Back for Good ja Could it be Magic, hoilasi. Lopuista en tuntenut mitään niin hyvin, että olisin osannut yhtään sanaa katsomatta ruutuun, mutta ainakin muutama kuulosti jotenkin tutulta. Vaimolta sujui useampikin.

Kun ostaa tämän pelin, tietää mitä saa ja kelle se on tarkoitettu: se on fanituote Take That -faneille, jotka omistavat PS3- (tai PS2-) konsolin. Muiden ei kannattane parin isomman hittibiisin takia vaivautua, vaikka tätä hieman halvemmalla hinnalla myydäänkin.

Manu Pärssinen for smackthejack

Kuva (c) SCEE