STOP THE PRESS!

Lego Star Wars III: The Clone Wars

lego_star_wars3Tekijä: TT Games
Julkaisija: Lucasarts
Arvio: 2,5/5

TT Games, eli entinen Traveller’s Tales löysi kultasuonen päästessään tekemään lisensseihin (Star Wars, Harry Potter, Indiana Jones, Batman, Pirates of the Caribbean) perustuvia Lego-pelejä. Monet niistä ovat olleetkin hyviä, suorastaan erinomaisia, ehkä liian lyhyeltä rahastukselta tuntunutta Batman-peliä lukuunottamatta. Pelien perusidea ja pelimekaniikat ovat olleet ensimmäisestä Lego Star Warsista lähtien samanlaisia – ja jos totta puhutaan, se alkaa maistua jo hieman puulta

LSW3:TCW on jo viides Lego Star Wars -peli, eikä käytännössä mikään ole muuttunut. Toki tarina on nyt Kloonisotiin liittyvä ja erilaisia maisemia ja hahmoja on mukana, mutta selvää on, että TT Gamesilla on valmis pohja, jota on helppo muokata erilaisiksi peleiksi. Kaikki on teknisesti ja pelillisesti edelleen kunnossa, mutta tämä on jo niin nähtyä, niin nähtyä.

Mikäli olet, tai perheestäsi löytyy, Lego Tähtien Sota -faneja, tässä on lisää pelattavaa, yksinkertaisesti sanottuna, eikä mitään muuta. Mikäli haluaa hieman pirteämmän Lego-pelin pelattavaksi, kannattaa suunnata Karibian Piraattien suuntaan, sillä vaikka siinäkin pelissä ovat kaikki samat perusasiat, tuo merirosvoteema suolantuoksuisen uutuuden tuulahduksen.

Manu Pärssinen for smackthejack

Kuva (c) Lucasarts