STOP THE PRESS!

One Direction vuoden 2013 myydyin ulkomainen albumi

25. marraskuuta julkaistua Midnight Memories -albumia on myyty yli 20 tuhatta kappaletta

One Direction on nostanut itsensä yhdeksi suosituimmista artisteista Suomessa; yhtyeen uusi albumi Midnight Memories on ainoana ulkomaisena artistina rikkonut platinarajan tämän vuoden aikana. Albumia on myyty jo yli 20 tuhatta kappaletta. 25. marraskuuta julkaistu albumi nousi suoraan iTunesin ja Rumban listan ykköseksi sekä virallisen albumilistan kakkoseksi. One Direction pitää lisäksi latauslistan kärkipaikkaa hallussa toista viikkoa putkeen.

One Directionin street team on myös yksi Suomen suurimmista faniyhteisöistä. Lisäksi ”Directionerit” ovat aktiivisimpia faneja, mitä Suomessa on koskaan nähty. Fanit ovat järjestäneet jo kolmena vuonna ”levynjulkaisumiittejä” useammassa kaupungissa ympäri Suomen sekä kaksi One Direction Flash Mob –tanssiesitystä Helsingin Kampissa. Seuraavan kerran One Direction –fanit marssivat idoleidensa vuoksi tammikuun lopussa järjestämällä Helsingissä ”1DWalkin”.
One Directionin tarina alkoi vuonna 2010 Brittien X-Factorissa, johon Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles ja Louis Tomlinson osallistuivat soolona. Poikien tarina oli jo päättymässä, kunnes Simon Cowell päätti yhdistää pojista bändin. Sen jälkeen One Direction on haalinut 64 listaykkössijaa, myynyt yli 35 miljoonaa levyä ja rikkonut lukuisia ennätyksiä. Suomessa One Direction on ylittänyt platinarajan marraskuussa 2012 julkaistulla albumilla Take Me Home ja kultarajan debyyttialbumillaan Up All Night.
Vuonna 2014 One Direction lähtee suurelle stadionkiertueelle Etelä-Amerikkaan, Europpaan ja Yhdysvaltoihin.

Katso video helmikuussa 2013 järjestetystä 1D Flash Mobista: http://bit.ly/XRCdO3
Katso Story Of My Life –musiikkivideo: http://bit.ly/17H6hpe