STOP THE PRESS!

IRON SKY –OHJAAJA TIMO VUORENSOLA LAAJENTAA MAINOSMARKKINOILLE

Suomalainen elokuvaohjaaja Timo Vuorensola ja Blind Spot Pictures ovat sopineet yhteistyön aloittamisesta RAWLAND Productions tuotantoyhtiön kanssa. Mainossisällöt ovat kiinnostaneet Vuorensolaa jo pitkään ja nyt on löytynyt sopiva kuvio, jolla kansainvälisellä kentällä työskentelevä ohjaaja pääsee laajentamaan myös mainossisältöihin.

Rawland Productions Oy:n toimitusjohtaja Niko Waaralinna on mielissään Vuorensolan kanssa työskentelystä ja näkee tilausta ohjaajan erikoisosaamiselle haastavien erikoistehostetuotantojen taitajana.

Myös mainonnan murrosvaihe kiinnostaa Vuorensolaa: ”Näen sisältöjen muuttuvan yhä monikanavaisemmiksi ja saman idean on taivuttava näihin muotoihin. Sen koen myös omaksi vahvuusalueekseni,” valtavan nettiyhteisön yhdessä Tero Kaukomaan kanssa luonut Vuorensola kertoo.

Rawlandin GPN (Global Production Network) kytkös on myös Vuorensolalle mahdollisuus laajentaa edelleen kansainvälisiin mainostajiin ja tuotantoihin. Rawlandin tuottaja Tuomas Salminen on vakuuttunut Vuorensolan mahdollisuuksista myös KV-kentällä: ”Mieshän on keitetty aika kovissa liemissä, joten kykyä, ymmärrystä ja taitoa riittää” Salminen sanoo.

Vuorensolaa työllistää mainostuotantojen lisäksi myös ensimmäinen Hollywood- tuotanto Jeremiah Harm, ja Iron Sky -elokuvan jatko-osa ja sen rahoituskuviot.

”Jeremiah Harm on määrä kuvata ensi keväänä ja Iron Sky:ta päästä kuvaamaan vuoden 2015 mittaan, tavoitteena tuoda elokuva teattereihin vuonna 201