STOP THE PRESS!

SUPERSUOSITUN JUSTIN BIEBERIN ELOKUVA SAAPUU SUOMEEN UUDEKSI VUODEKSI

Justin Bieber’s Believe -elokuva on saanut suuren joukon faneja kysymään Suomen aloitusajankohtaa ja voimme nyt vihdoin kertoa, että elokuvasta järjestetään ennakkonäytöksiä ympäri Suomen uudenvuodenpäivänä 1.1. Liput näihin ennakoihin tulevat myyntiin torstaina 12.12. klo 16.00 mm. Finnkinon, Bio Rexin ja Kino Cityn teattereissa ja nettikaupassa.

Ennakkonäytöksiä esitetään ainakin seuraavilla paikkakunnilla:

Espoo, Forssa, Hanko, Harjavalta, Helsinki, Hyvinkää, Hämeenlinna, Iisalmi, Joensuu, Jyväskylä, Jämsä, Järvenpää, Kajaani, Karjaa, Kemi, Kokkola, Kotka, Kouvola, Kuopio, Kuusankoski, Lahti, Lappeenranta, Lapua, Lohja, Loviisa, Mikkeli, Oulu, Paimio, Pietarsaari, Pori, Porvoo, Rauma , Riihimäki, Rovaniemi, Savonlinna, Seinäjoki, Suonenjoki, Tampere, Turku, Vaasa, Vantaa, Varkaus, Ylistaro ja Ähtäri.

Justin Bieber’s Believe -elokuvan on ohjannut Jon M. Chu. Se on kertomus tavallisesta pojasta, joka nousi supertähdeksi. Elokuva kertoo Bieberin urasta, julkisuudesta ja elämästä kulissien takana ja edessä.

Justin Bieber on kanadalainen laulaja-lauluntekijä, jonka kykyjenetsijä bongasi YouTubeen tehdyiltä videoilta. Bieberin levyjä on myyty ympäri maailmaa yli 15 miljoonaa kappaletta ja hän on eittämättä yksi maailman menestyneimpiä teinitähtiä.

Justin Bieber’s Believe saapuu Suomen elokuvateattereihin viralliseen ensi-iltaan 3.1.2014