STOP THE PRESS!

Suomen musiikkihelmet saivat kultaa

FIGMA on myöntänyt SingStar SuomiHelmet -laulupelille kultalevyn osoituksena yli 10 000 kappaleen myynnistä PlayStation 3:lle.

“SingStar on jälleen osoittautunut pikkujoulujen suursuosikiksi. SuomiHelmet on kattava kokoelma koko Suomen kansan lempimusiikkia, joten ei ole ihme, että se on käynyt kaupaksi näin erinomaisesti”, hyräilee Nordisk Filmin PlayStationista vastaava markkinointipäällikkö Piritta Äikäs-Kovasiipi.

Seitsemäs suomalainen SingStar-laulupeli, SingStar SuomiHelmet, sisältää 30 tulikuumaa ja ainoastaan suomalaisten artistien esittämää suomenkielistä kappaletta. Tämän päivän hitit sekä jo klassikoiksi muodostuneet kappaleet, kuten Paula Koivuniemen Aikuinen Nainen, tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden sisäisen vokalistin vapauttamiseen olohuoneen estradilla. SingStar-fanien toiveita on jälleen otettu huomioon ja mukana on entistä enemmän iskelmää – poppia ja rockia unohtamatta. Monipuolista artistivalikoimaa edustavat muun muassa Anna Puu, Anssi Kela, Cheek, Erin, Sini Sabotage, Irina, Popeda ja Jenni Vartiainen.