STOP THE PRESS!

Isac Elliot: Dream Big-The Movie – elokuva pop-sensaatiosta ja hänen faneistaan, jotka uskovat suuriin unelmiin

”Dream Big –The Movie” on ystävänpäivänä 14.2.2014 elokuvateattereissa kautta maan ensi-iltansa saava dokumentti ja musiikkielokuva Isac Elliotista. Kyse on 12-vuotiaasta laulajasta, tulevasta supertähdestä ja hänen faneistaan, jotka uskovat yhteisiin suuriin unelmiin.

Elokuva kertoo Isacin tarinan ensi metreistä tähän päivään hänen itsensä ja läheistensä kertomana. Noin vuosi sitten Isac oli vielä tavallinen 11-vuotias koulupoika, nyt hän on kansainvälisiä areenoita kiertävä poptähti.

Elokuvassa on mukana myös huikea taltiointi Espoon Barona-Areenalla joulukuun 20. päivä järjestetystä konsertista, jossa kuullaan kaikki Isacin tähän astiset hitit.

Lipunmyynti alkaa Finnkinon sivuilla ja kassoilla tänään 17.12 klo 16:00 http://www.finnkino.fi/News/3099/

Joensuun Kino Tapion ennakkonäytöksen lippuja aletaan myydä Tapiossa tänään 17.12 ko 16:00 http://www.savonkinot.fi/joensuu. Elokuvan levityksestä vastaa suomalainen Isla-Sales Oy.

Elokuvan ohjaa  Sami Joensuu ja sen tuottaa yhteistyössä Sony Music Entertainment Finland Oy ja tuotantoyhtiö  No Frames. Sami Joensuu on  ohjaaja, joka on tunnettu  Erykah Badun Life – ja Apocalyptican Home – dokumenttielokuvista ja tv-mainoksista. Hän on lisäksi tunnettu lukuisista  musiikkivideoistaan Isac Elliot (”New Way Home”, ”First Kiss” & ”Dream Big”), Alex Kunnari & Heikki L Feat. Joel Madden  (City Of Sin”), Disco Ensemble  (”Spade Is The Anti-Heart”) ja  Redrama Feat. A.J. McLean (“Clouds”).

Katso elokuvan trailer tästä  http://www.youtube.com/watch?v=lO8jtI8oS3o

Isac Elliotin toukokuussa julkaistu debyyttialbumi ”Wake Up World” on myynyt platinaa.  Levyn uudet  ”The Ellioteer Edition”- ja ”Super Ellioteer Edition” – erikoispainokset julkaistiin 29. marraskuuta.

Isac Elliot esiintyy Espoon Barona Areenalla  perjantaina 20. joulukuuta  -sekä Emma Gaalassa 7.maaliskuuta 2014.

Norjassa ja Ruotsissakin supersuositulla Isacilla on valtava suosio myös sosiaalisessa mediassa.Hänellä on Instagramissa yli 119 000 seuraajaa, Facebookissa yli  66 000 tykkääjää ja Twitterissa yli 25 000 seuraajaa. ”New Way Home”-kappaleen videota on yhteensä katsottu  yli 4,6 miljoonaa kertaa (virallinen+lyrics video) YouTubessa ja  sitä on kuunneltu Spotifyssa yli 8,7 miljoonaa kertaa. Arvostettu musamedia Billboard listasi Isac Elliotin tulevaisuuden tähtiä ennakoivan Next Big Sound -listansa sijalle 11.

”Wake Up World” debytoi Suomen virallisen albumilistan ykkösenä ja on ollut listan kärkisijoilla peräti 28 peräkkäistä viikkoa.