STOP THE PRESS!

Ella ja kaverit 2 ensi-iltaelokuvien katsojatilastojen ykköseksi

Viime perjantaina 27.12.2013 ensi-iltansa saanut Ella ja kaverit 2 – Paterock veti elokuvateattereihin ensimmäisenä viikonloppunaan 22 000 katsojaa. Elokuva oli viikonlopun viidestä ensi-iltaelokuvasta katsotuin.

– On ollut ilahduttavaa huomata, kuinka kotimaista ja korkealaatuista kokoperheen elokuvaa arvostetaan. Paterockin aloitus on erityisen vahva, kun huomioidaan muut kuluneen viikonlopun ensi-illat ja yleensäkin joulukuussa elokuvateattereihin saapunut kotimainen ja kansainvälinen tarjonta. Katsojilla on nyt paljon hyviä vaihtoehtoja valittavanaan, kertoo Snapper Filmsin tuottaja Juha Wuolijoki.

Ella ja kaverit 2:n ensi-iltaviikonloppu oli historiallinen tuotantoyhtiölleen Snapper Filmsille. Avausviikonlopun katsojamäärä ylitti kaikki aiemmat tuotannot ohittaen muun muassa ensimmäisen Ella ja kaverit -elokuvan sekä maailmalle levinneen Joulutarinan.

Ella ja kaverit 2 – Paterock perustuu Timo Parvelan suosittuun lastenkirjaan. Elokuvan on ohjannut Marko Mäkilaakso ja tuottanut Juha Wuolijoki.