STOP THE PRESS!

Kilpa-autoille kullan kimallusta

FIGMA on myöntänyt Gran Turismo 6 -autosimulaattorille kultalevyn osoituksena yli 10 000 kappaleen myynnistä PlayStation 3:lle.

”Gran Turismon pikkutarkat yksityiskohdat ovat kantaneet jälleen hedelmää. Suomalaiset ovat edelleen autokansaa ja ajosimulaattorit kiinnostavat suurta yleisöä”, kommentoi Nordisk Filmin PlayStationista vastaava markkinointipäällikkö Piritta Äikäs-Kovasiipi.

Gran Turismo 6:ssa on enemmän autoja kuin koskaan ennen! Pelissä on yli 1 200 pikkutarkasti mallinnettua ajoneuvoa, mukaan lukien nykyiset FIA:n GT3-luokan kilpa-autot, superautot, historialliset klassikot ja viritetyt katukelpoiset autot. Ne kaikki on luotu häikäisevän tarkasti siten, että jokainen auto näyttää, tuntuu ja kuulostaa täsmälleen metalliselta esikuvaltaan. GT6:ssa on myös parhaat kilparadat kautta maailman – sijainteja on 37 ja niistä on 100 eri versiota. Lisäpotkua antaa myös tämän päivän mukaansatempaavin verkkokokemus, missä pelaajien yhteisö voi luoda omia klubejaan, keskustella foorumeilla ja järjestää kilpailutapahtumia jäsenilleen.