STOP THE PRESS!

The Voice Kids -voittaja Molly julkaisi kakkossinglensä -katso biisin tuore video

Suomen ensimmäisen The Voice Kids –laulukilpailun voittanut 14-vuotias Molly julkaisi toisen singlensä 3.1.2014. Mollyn yhdessä Axel Ehnströmin ja Janne Huttusen kanssa tekemä ‘Maybe I Love You’ tuo hienosti esiin nuoren poplupauksen taidot tulkitsijana. Kappaleen video on kuvattu Balilla lokakuun lopussa. Voit katsoa videon alla olevasta linkistä.

Katso video tästä: http://www.youtube.com/watch?v=VV5tyf5CeNk

Mollyn ensimmäiset askeleet artistina alkoivat heti The Voice Kids –finaalilähetyksen jälkeen ’If I Ever Grow Up’ -esikoissinglen ja siihen kuvatun videon julkaisulla. Sen jälkeen nuori poplupaus on saanut tasapainottaa aikaansa haastatteluiden, keikkojen, keväällä 2014 julkaistavan levyn nauhoituksen ja koulunkäynnin kesken. Nauttien joka hetkestä.

Ennen osallistumistaan  The Voice Kidsiin musikaalisesti erittäin lahjakas Molly on saanut artistioppia Ruotsissa sekä Stage Academyssä että Lingman & Co -artistikoulussa.  Samoissa paikoissa ovat oppia saaneet ja kilpailleet mm. Eric Saade ja Amy Diamond.  Tätä ennen Molly on sijoittunut vuoden 2011 Talent –kilpailussa toiseksi, ollen tällöinkin kilpailun paras laulaja.  Molly asuu ja käy koulua Helsingissä.

Mollyn esikoisalbumi julkaistaan keväällä 2014.

Single ‘Maybe I Love You’ 03.01.2014