STOP THE PRESS!

One Direction -fanit valtaavat Helsingin kadut

Ainutlaatuinen #1DWalkFinland –tapahtuma järjestetään 18. tammikuuta

One Direction saa jälleen suomalaiset fanit liikkeelle; lauantaina 18. tammikuuta kello 13.00 alkaen Helsingin Kamppi tulee täyttymään innokkaista 1D-faneista, jotka kokoontuvat marssimaan yhdessä saadakseen One Directionin Suomeen. Suuren suosion vuoksi fanit järjestävät toisen ”1DWalkin” samaan aikaan Oulussa, jotta myös pohjoisemmassa asuvat fanit voivat osallistua.

”#1DWalkFinland” on jatkoa One Direction Flash Mob – tapahtumille, joita on järjestetty Helsingin Kampissa jo kahdesti. Tapahtumien järjestäjä Alexandra McCracken kertoo:

””1DWalk” järjestetään siksi, koska suomalaiset fanit haluavat todistaa One Directionille, että täällä on faneja ja me teemme melkein ihan mitä vaan, että he tulisivat Suomeen! Jo kaksi suurta 1D Flash Mobia ja nyt tämä. Jos ”1DWalk” ei toimi, niin en enää tiedä mikä! Mutta niin kuin ruotsiksi sanotaan ”tredje gången gillt”, kolmannella kerralla yleensä onnistuu, eli toivotaan parasta!”

One Directionin street team on yksi Suomen suurimmista faniyhteisöistä. Lisäksi ”Directionerit” ovat aktiivisimpia faniyhteisöjä, mitä Suomessa on koskaan nähty. Flash Mobien lisäksi fanit ovat järjestäneet jo kolmena vuonna ”levynjulkaisumiittejä” useammassa kaupungissa ympäri Suomen. Vuonna 2012 fanit puolestaan muodostivat Take Me Home –albumin julkaisun kunniaksi Kampin Narinkkatorille suuren 1D-kuvion, katso kuva täältä: http://on.fb.me/RSlOJ2

One Direction –tapahtumien suosiosta Alexandra McCracken kertoo:

”Se on monelle fanille tosi tärkeää, monet fanit ovat saaneet hyviä kavereita 1D:n ”kautta”. Suomalaiset fanit ovat kuin iso perhe! Olemme toistemme tukena kun sitä tarvitsee!”
One Directionin tarina alkoi vuonna 2010 Brittien X-Factorissa, johon Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles ja Louis Tomlinson osallistuivat soolona. Poikien tarina oli jo päättymässä, kunnes Simon Cowell päätti yhdistää pojista bändin. Sen jälkeen One Direction on haalinut 64 listaykkössijaa, myynyt yli 35 miljoonaa levyä ja rikkonut lukuisia ennätyksiä. One Direction on muun muassa ensimmäinen yhtye Yhdysvalloissa, joka on noussut kolmella ensimmäisellä albumillaan suoraan listaykköseksi.
Suomessa One Direction oli uusimmalla Midnight Memories –albumillaan vuoden 2013 myydyin ulkomainen albumi. 25. marraskuuta julkaistu Midnight Memories rikkoi ainoana ulkomaisena albumina platinarajan viime vuonna myymällä yli 30 tuhatta kappaletta. Suomessa One Direction on ylittänyt platinarajan myös marraskuussa 2012 julkaistulla albumilla Take Me Home ja kultarajan debyyttialbumillaan Up All Night.