STOP THE PRESS!

Iisan ja Egotripin Knipin duetto edeltää Iisan 31.1. julkaistavaa esikoissooloalbumia

Regina-yhtyeestä tuttu Iisa julkaisee perjantaina  31.1.2014 Iisa-nimisen esikoissooloalbuminsa. Levyä edeltää vielä Iisan ja levylle vierailevaksi solistiksi tulleen Knipin tunnelmallinen duetto ‘Puutarhajuhla’, joka jaetaan tänään radioille. Albumilta on aiemmin julkaistu singleinä kappaleet ‘Perjantai’ ja ‘S€ Pyörittää’.

”Knipi toi kappaleeseen juuri sitä karismaa, jota tarina ja sävellys vaativat. Olen otettu siitä, että sain duetoida hänen kanssaan.”

Kuuntele kappale tästä: http://www.youtube.com/watch?v=r537MXep2T4

Iisa esittelee Suomen valtavirtapopissa tuoretta soundia

YleX:n ja Rumban Tulevaisuuden tusina 2014 -listalle poimitun Iisan levy sisältää tyylikästä pop-musiikkia, jonka tarinat kumpuavat Iisan omasta elämästä ja rakkaudesta. Persoonallisesta äänestään tunnettu Iisa on soololevyllään halunnut tulla lähelle kuulijaa ja onnistunut luomaan tarttuvan, leikittelevän ja tyylikkään popkokonaisuuden.

Albumin kappaleet ovat pääosin Iisan itsensä säveltämiä ja sanoittamia.  Kappaleet ‘Perjantai‘, ‘S€ Pyörittää’ ja ‘Sulkekaa baarit‘ ovat syntyneet Iisan ja levyn tuottaneen Mikko Pykärin yhteistyönä. Levyn lähimmät esikuvat löytyvät Ruotsista (mm. El Perro Del Mar ja Stina Nordenstam).

”Levynteko oli pitkä ja henkilökohtainen prosessi. On palkitsevaa ja jännittävää saada lopputulos viimeinkin ihmisten kuultaville.”

Keikat

Iisa aloittaa albumikiertueensa maaliskuun alussa. Ensimmäisellä livekeikallaan Iisan voi nähdä perjantaina 7.2. Valoa Festivalilla, Tampereella. Täydennyksiä keikkakalenteriin on vielä luvassa, ja kesäfestareiden jälkeen kierretään ne paikat joihin keväällä ei ehditty.

7.2. Valoa Festival, YO-Talo, Tampere

***

1.3. Klubi, Turku

7.3. Tavastia, Helsinki

8.3. Kerubi, Joensuu

14.3. 45 Special, Oulu

15.3. Musta Kynnys, Jyväskylä

4.4. After Eight, Pietarsaari

5.4. HTDJ, Klubi, Tampere

11.4. Suisto-Klubi, Hämeenlinna

25.4. Uuno, Järvenpää

26.4. Korjaamo, Helsinki (+The Hearing)