STOP THE PRESS!

Popin supertähdet Shakira ja Rihanna samalla singlellä

Grammy-palkittu laulaja, tanssija, hyväntekijä ja supertähti Shakira julkaisi eilen uuden singlensä “Can’t Remember to Forget You”, missä mukana toinen popin supertähti Rihanna.
Single sai ensisoittonsa Ryan Seacrestin radio-ohjelmassa aamulla Yhdysvaltain aikaa ja julkaistiin sen jälkeen heti maailmanlaajuisesti radioille, digikauppoihin ja streaming-palveluihin.

”Can’t Remember to Forget You” –singlen ovat säveltäneet yhdessä Shakira ja Rihanna, John Hill, Tom Hull, Daniel Ledinsky ja Eric Hassle. Tuottajina toimivat Shakiran lisäksi John Hill ja Kid Harpoon. Single on tulevalta Shakiran uudelta albumilta, mitä supertähti on parhaillaan viimeistelemässä studiossa ja julkaistaan Suomessa 21. maaliskuuta.

Levyn teossa mukana on liuta huippunimiä kuten John Hill (Santigold Jay-Z), Kid Harpoon (Florenche & the Machine), Greg Kurstin (P!nk, Kelly Clarkson, Katy Perry), Steve Mac (Kelly Clarkson, One Direction) jne. Uusi albumi julkaistaan RCA Recrodsin ja Sony Latin Iberia Recordsin kautta.

Kolumbialaissyntyinen Shakira on uransa aikana yli 60 miljoonaa levyä ja hänet on palkittu lukuisilla musiikkialan palkinnoilla (2 Grammya, 8 Latin Grammya, 4 World Music Awards, 3 American Music Awards). Shakira on tunnettu myös hyväntekeväisyydestään, supertähti perusti vain 18-vuotiaana Pies Descalzos (Barefoot) –järjestön, mikä tällä hetkellä avustaa yli 6000 köyhää lasta ravinnon ja koulutuksen saannissa Kolumbiassa ja toimintaa ollaan laajentamassa nyt myös muille alueille kuten Haitiin ja Etelä-Afrikkaan. Lokakuussa 2011 Barak Obama nimesi Shakiran jäseneksi Educational Excellence for Hispanics –komissioonsa. Shakira on toiminut USA:n The Voice –ohjelman tuomarina kaudella  4 ja palaa takaisin tuomariksi kaudella 6.

http://www.youtube.com/watch?v=o3VMyHr1gIg