STOP THE PRESS!

REDRAMA feat. KRISTINIA DEBARGE: LET GO

Kolmen  vuoden kypsyttelyn tuloksena syntynyt Redraman neljäs sooloalbumi Reflection julkaistaan vihdoin 28.helmikuuta. Ennen sitä albumilta lohkaistaan vielä yksi single, amerikkalaisen laulaja/näyttelijä Kristinia DeBargen fiittaama Let Go. DeBarge on 80-luvulla Motownille levyttäneen DeBarge –R&B -yhtyeen -laulaja James DeBargen tytär ja on julkaissut  yhden, Billboard –listan sijalle 23. kohonneen  sooloalbumin vuonna 2009. Hän on mukana myös alkuvuodesta julkaistavassa School Dance –elokuvassa.

Redraman edellinen single Clouds oli eittämättä yksi viime vuoden suurimpia hittejä Suomessa. Se nousi radio- ja singlelistan ykköseksi ja oli YleX:n soitetuin ja Nrj:n soitetuin kotimainen kappale. Spotifyssä biisiä on striimattu toistaiseksi hulppeat kolme miljoonaa kertaa ja YouTubessa sen musiikkivideo on saanut lähes kaksi miljoonaa katselukertaa. Kappaleella fiittaa Redraman vanha ystävä, Backstreet Boysista tuttu  A.J. McLean.

Reflection -albumi on tehty  yhteistyössä tuottaja MGI:n (Henri Lanz) kanssa. Redrama teki kolmen vuoden aikana levyä varten yli 50 kappaletta, joista parhaat 12 päätyivät lopulliselle albumille. Tulevalla albumilla kappaleista yhdeksän MGI:n ja kolme Redraman tuottamia.

Katso Let Go video  täältä.

Kuuntele Let Go täältä.