STOP THE PRESS!

Isac Elliot tekee suomalaista leffahistoriaa elokuvalla Dream Big – The Movie

Dream Big – The Movie saa ensi-iltansa Suomen lisäksi Norjassa
Rajoitettu määrä ensi-iltapäivän näytöksiä myyntiin huomenna 24.1.

”Dream Big – The Movie” on ystävänpäivänä 14.2.2014 elokuvateattereissa kautta maan ensi-iltansa saava dokumentti ja musiikkielokuva Isac Elliotista. Kyse on 13-vuotiaasta laulajasta ja tulevasta supertähdestä sekä hänen faneistaan, jotka uskovat yhteisiin suuriin unelmiin.

Elokuva kertoo Isacin tarinan ensi metreistä tähän päivään hänen itsensä ja läheistensä kertomana. Reilu vuosi sitten Isac oli vielä tavallinen 11-vuotias koulupoika, nyt hän on kansainvälisiä areenoita kiertävä poptähti. Elokuvassa on mukana myös huikea taltiointi Espoon Barona Areenalla 20.12. järjestetystä konsertista, jossa kuullaan kaikki Isacin tähänastiset hitit.

Norjassa viikolla 8 ensi-iltansa saava elokuva tekee ilmestyessään suomalaista elokuvahistoriaa:

”Isac Elliotin ’Dream Big – The Movie’ on ensimmäinen suomalainen elokuva, jonka suomalainen levitysyhtiö on onnistunut myymään suoraan Norjan elokuvateattereille. Todella hienoa saada tehdä asiat vähän eri tavalla, tehokkaasti ja elokuvan näkökulma edellä. Norjan elokuvateattereiden täydellinen digitaalisuus ja Sony Musicin upea markkinointi mahdollistaa nopean julkaisun täältä Suomesta käsin. Elokuva on myyty siellä jo kahdeksaan kaupunkiin ja lisää ollaan sopimassa. Isac on erittäin suosittu Norjassa”, iloitsee elokuvan levitysyhtiö Isla Sales Oy:n johtaja Ilkka Lind.

Norjassa Isacin suosio kasvaa jatkuvasti. Isac Elliot on maaliskuussa ensimmäisenä suomalaisena artistina  mukana Vinterlyd-tapahtumassa, joka on Pohjoismaiden suurin hyväntekeväisyyskiertue. Kiertue pysähtyy kahdeksassa norjalaiskaupungissa. Maaliskuussa Isac Elliotilla on Norjassa myös oma areenakiertue, joka myytiin loppuun 12 minuutissa.

Ensi-illan lipunmyynti alkaa Finnkinon sivuilla ja kassoilla sekä osassa yksityisistä teattereista perjantaina 24.1. klo 12:00. http://www.finnkino.fi/Event/300030/

”Dream Big – The Movie”:n levityksestä vastaa suomalainen Isla-Sales Oy. Elokuvan on ohjannut Sami Joensuu ja sen tuottavat yhteistyössä Sony Music Entertainment Finland Oy ja tuotantoyhtiö No Frames.

Katso elokuvan trailer tästä: http://www.youtube.com/watch?v=lO8jtI8oS3o