STOP THE PRESS!

RISTO RÄPPÄÄJÄ ja LIUKAS LENNART – elokuvan on nähnyt avausviikonlopun jälkeen jo 63 500 katsojaa.

Koko perheen elokuva Risto Räppääjä ja liukas Lennart sai ensi-iltansa perjantaina 7.2.2014 ja keräsi kuluneena viikonloppuna 57.097 katsojaa. Ennakkonäytökset mukaanlukien leffan on nähnyt nyt yhteensä 63.579 katsojaa.

Koko perheen elokuva Risto Räppääjä ja liukas Lennart sai ensi-iltansa perjantaina 7.2.2014 ja keräsi kuluneena viikonloppuna 57.097 katsojaa. Ennakkonäytökset mukaanlukien leffan on nähnyt nyt yhteensä 63.579 katsojaa. Elokuvan levittäjäyhtiön The Walt Disney Company Nordicin Suomen johtaja Jussi Mäkelä iloitsee: ”Tuo on kyllä todella komea avauslukema, kun ottaa vielä huomioon että tulimme ensi-iltaan samaan aikaan Sotšin avajaisviikonlopun kanssa”

Tämä on kuluvan vuoden kovin kolmen päivän viikonlopputulos ylittäen leffan Onneli ja Anneli avaustuloksen (29.821 katsojaa). Risto Räppääjä ja liukas Lennart keräsi kaikkein eniten katsojia myös verrattuna aikaisempiin Räppääjä -elokuviin, joista Risto Räppääjä ja Viileä Venla sai avausviikonloppunaan 54.653 katsojaa vuonna 2012.

Huippusuosittu kymmenvuotias, punatukkainen Risto Räppääjä (Samuel Shipway) ja hänen ystävänsä Nelli Nuudelipää (Sanni Paatso) sukeltavat uusiin seikkailuihin. Rauha-täti (Minttu Mustakallio) saa mielestään loistavan idean: heidän pitää löytää mies, joka olisi sopiva isähahmo Ristolle. Risto ei ole ideasta ollenkaan innoissaan, eikä myöskään heidän naapurinsa Lennart (Vesa Vierikko), joka on itse ihastunut Rauhaan. Sen vuoksi Lennart yrittää luoda täydellisen miehen, joka täyttäisi Rauhan jatkuvasti muuttuvat toiveet siitä, millainen kunnon miehen pitäisi olla. Lennart saa huomata ettei ole ollenkaan helppoa yrittää olla monta eri henkilöä yhtä aikaa. Kun vielä Elvi-tätikin (Riitta Havukainen) ihastuu yhteen Lennartin luomista isähahmoista, alkavat asiat mennä hulvattomasti solmuun. Tämä unohtumaton kesä on täynnä uskomattomia kiemuroita ja vauhdikkaita väärinkäsityksiä.