STOP THE PRESS!

TITANFALL BETA STARTTAA YSTÄVÄNPÄIVÄNÄ 14.2!

Rekisteröidy tänään saadaksesi mahdollisuuden osallistua Titanfallin suljettuun Betaan

Ensimmäisen persoonan moninpelitoiminnan tulevaisuus on pian edessämme ja nyt sinulla on mahdollisuus olla ensimmäisten joukossa testaamassa Titanfallia. Tästä päivästä alkaen, Respawn Entertainment ja EA kutsuvat pelaajia ilmoittautumaan ja rekisteröitymään saadakseen mahdollisuuden osallistua pian alkavaan suljettuun betaan. Titanfall suljettu beta alkaa 14. helmikuuta 2014 Xbox One ja PC –alustoilla. Tarkemmat tiedot betasta ja rekisteröitymismahdollisuuden voit löytää osoitteesta www.Titanfall.com/beta.

Jo valmiiksi yli 80 kriitikoiden antaman palkinnon voittaneena, Titanfall on yksi vuoden odotetuimmista peleistä. Fanit ympäri maailman aina Tokiosta ja Seattlesta Lontooseen ja kauemmas ovat vaikuttuneita sen jännittävästä ja dynaamisesta pelattavuudesta, jossa eliitit taistelupilotit sekä ketterät, vahvasti panssaroidut 24-jalan korkuiset titaanit taistelevat samalla taistelukentällä.

Titanfall beta sisältää kolme pelimuotoa –Attrition, Hardpoint Domination sekä Last Titan Standing. Attritionissa joukkueet voittavat eliminoimalla kaikki vastustajansa, olivatpa ne sitten pilotteja, titaaneja tai tekoälyn ohjaamia sotilaita. Hardpoin Dominationissa joukkueet kaappaavat ja suojelevat kolmea eri aluetta kartalla ansaitakseen pisteitä ja varmistaakseen voiton. Last Titan Standingissa kaikki pelaajat molemmilta puolilta aloittavat titaanien ohjaksista kierrospohjaisessa pelimuodossa joka päättyy kun toinen joukkue on menettänyt kaikki titaaninsa. Pelaajat eivät herää henkiin eikä tuhoutuneita titaaneita voi korvata tilaamalla uutta.

Perustuen sodan repimän kaukaisen raja-alueen lähitulevaisuuteen, Titanfall tiputtaa pelaajat keskelle konfliktia Interstellar Manufacturing Corporation (IMC) sekä Militian välille. Toiminta on nopeatempoista ja vaihtelevaa sisältäen parkour –tyylistä seinillä juoksemista ja massiivisia tuplahyppyjä. Vapaus vaihtaa edestakaisin pilottina pelaamiseen tai Titaanin ohjaamiseen mahdollistaa pelaajien vaihtaa taktiikoita lennosta, hyökäten tai paeten tilanteesta riippuen ja laajentaen taistelun uusille tasoille.

Lisätietoja Titanfall betasta, mukaan lukien sen alkamisajankohdasta saat tietää seuraamalla virallisia Titanfall kanaviamme Facebookissa, Twitterissä sekä osoitteessa www.Titanfall.com. Titanfall julkaistaan Suomessa Xbox One sekä PC –alustoille 13. maaliskuuta 2014 ja Xbox 360 –alustalle 27. maaliskuuta 2014.