STOP THE PRESS!

Juha Tapio julkaisee uuden singlen ystävänpäivän kynnyksellä

Suomen suosituimpiin artisteihin lukeutuva Juha Tapion julkaisee kolmannen singlen viime syksynä julkaistulta, jo tuplaplatinaa myyneeltä  Lapislatsulia- albumiltaan. Tänään radioille jaettava ‘Aito rakkaus’ –biisiä ovat edeltäneet singlet ‘TSNEH’ ja ‘Paremmat päivät’.

Juha Tapion marraskuisen Jäähallikeikan liput tulevat myyntiin huomenna

Viime syksynä loppuunmyydyn viidentoista keikan konserttisalikiertueen heittänyt Juha Tapio käynnisti kevätkiertueensa viime viikon lauantaina. Ympäri Suomen ulottuva kiertue  tulee huipentumaan konserttiin Helsingin Jäähallissa lauantaina 22.11.2014. Jäähallikonsertin liput tulevat myyntiin Lippupalvelussa torstaina 13.2.2014.  Katso tarkemmat päivät ja paikat osoitteesta www.juhatapio.com.

Juhaa on muistettu myös palkinnoilla, mies palkittiin tammikuussa Tampereella järjestetyssä Iskelmägaalassa vuoden miesartistina ja maaliskuussa järjestettävässä Emma Gaalassa Juhalla on neljä ehdokkuutta.

Ylistarossa kasvanut Juha Tapio (s. 1974) on julkaissut viisitoista vuotta kestäneellä urallaan yhdeksän  albumia, joista  neljä on myynyt tuplaplatinaa,  neljä platinaa ja yksi kultaa. Lokakuussa julkaistua Lapislatsulia on Juhan kahdeksas studioalbumi. Levyltä ensimmäisenä singlenä julkaistu TSNEH (Tykkään susta niin että halkeen) on ollut Suomen radioiden soitetuimpia lauluja viime vuonna.